25/04/2024 12:13 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Race For Autism στα 3Β! Ένας αγώνας, χίλια μπράβο (φωτό)

1.000 δρομείς, συνοδοί, χειρήλατα, αμαξίδια και κατοικίδια συμμετείχαν σε ένα υπέροχο σκηνικό δίπλα στη θάλασσα


Το Race For Autism Gr, διεξήχθη την Κυριακή 2 Απριλίου στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προωθώντας την ευαισθητοποίηση και την αποδοχή του αυτισμού που γιορτάζεται αυτή την ημέρα σε όλο τον κόσμο.

Περισσότεροι από 1.000 δρομείς, συνοδοί, χειρήλατα, αμαξίδια και κατοικίδια συμμετείχαν σε ένα υπέροχο σκηνικό δίπλα στη θάλασσα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, στην ΑΜΚΕ Race for Autism Gr, στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, στη MyRace που ανέλαβε την τεχνική διεύθυνση, στην Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα. Δόμνα Μιχαηλίδου, καθώς ο αγώνας ήταν υπό Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στην Υφυπουργό Τουρισμού, κα. Σοφία Ζαχαράκη που τίμησε το σκοπό και έτρεξε μαζί με την υπέροχη ομάδα της, σε όλους τους εθελοντές και διασώστες που ήταν δίπλα στους δρομείς κάθε στιγμή, αλλά και σε όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς που συνέδραμαν σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Η μεγαλύτερη επιβράβευση όμως αξίζει στην κα. Άντα Σταματάτου, ακτιβίστρια για τον Αυτισμό και Πρόεδρο της ΑΜΚΕ Race for Autism Gr. καθώς μέσα από εκείνη και τη ζωή της με τον Γιάννη, κατάφερε να διαφωτίσει την κοινωνία, να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να μας διδάξει για τις διαταραχές του φάσματος του αυτισμού, καθώς επίσης και τις ανάγκες των αυτιστικών ατόμων και των οικογενειών τους.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *