19/04/2024 3:14 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Γιατί ρε κορίτσι μου”! Θρήνος για την Εύη που “έφυγε” σε τροχαίο στην Αρτέμιδα

Η μετωπική σύγκρουση με υπαίτιότητα άλλου οδηγού ήταν μοιραία για την άτυχη μητέρα


Στις 4 η ώρα ξημερώματα Μεγάλης Παρασκευής, ένας νέος άνθρωπος, μια νέα κοπέλα, μητέρα ενός παιδιού έχασε τη ζωή της σε σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα και μάλιστα στον πιο κεντρικό δρόμο, στη Λεωφόρο Αρτέμιδος, όταν ο οδηγός άλλου ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο της Εύης Σαρδή, που κινούνταν κανονικά στο δικό της ρεύμα κυκλοφορίας.

Αν και το ασθενοφόρο έφτασε μέσα στα πρώτα 5 λεπτά, τα τραύματά της ήταν τόσο σοβαρά που τελικά κατέληξε. Την υπόθεση έχει αναλάβει η τροχαία. Στο άκουσμα της είδησης έγινε πραγματικά θρήνος.

Τα μηνύματα από τους δεκάδες φίλους και συναδέλφους μιλάνε για μια κοπέλα που κυριαρχούσε σ αυτήν η καλοσύνη, η χαρά και το χαμόγελό της.

Χαρακτηριστικά ο κ.  Ακης Ζωγραφος έγραψε σε ανάρτηση του:

“Γιατί ρε κορίτσι μου μας έκανες να χάσουμε την γη κάτω από τα πόδια μας… Ένας ηλίθιος σουρωμένος σου έκοψε την ανάσα, σου πήρε την ζωή, σε στερεί από τους φίλους σου, τους συναδέλφους σου αλλά ακόμα χειρότερα από την οικογένειά σου και το παιδί σου.

Ευη μου καλό παράδεισο να έχεις. Θα μας λείψει πολύ η καλοσυνη η τρέλα και το χαμόγελο σου….”

Ο κ. Γιάννης Αποστολόπουλος σε δικό του σχόλιο αναφέρει:

“Είναι άδικο!!! Καλό σου ταξίδι Εύη μου!!!”

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη Εύη ήταν μητέρα ενός παιδιού, ενώ εξετάζεται αν ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *