19/04/2024 6:22 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Διαρρήκτες έμπαιναν σε σπίτια την ώρα της Ανάστασης

Δύο συμβάντα σημαιώθηκαν στη Διασταύρωση κι άλλη μια στις Μαρίκες


Την ώρα της Ανάστασης που όλος ο κόσμος έσπευδε στις εκκλησίες για να ψάλλει το “Χριστός Ανέστη”, διαρρήκτες βρήκαν την ευκαιρία να δράσουν. Από την στιγμή που έλειπαν όλοι, θρασύτατοι διαρρήκτες μπήκαν σε τουλάχιστον τρία σπίτια στην περιοχή της Ραφήνας και άρπαξαν ότι πολύτιμο βρήκαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες κατάφεραν να εισβάλλουν σε μονοκατοικία στη Διασταύρωση της Ραφήνας, σπάζοντας πιθανότατα με τσάπα το παντζούρι και το παράθυρο. Από το σπίτι αφαίρεσαν όσα χρήματα βρήκαν, όπως επίσης χκοσμήματα και ρολόγια.

Οι διαρρήκτες εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι σχεδόν στο σύνολό τους οι πιστοί έσπευσαν στους ιερούς Ναούς για την Ακολουθία και τη λειτουργία της Ανάστασης, δεν έχασαν την ευκαιρία και μπήκαν σε σπίτια αρπάζοντας χρήματα και ότι πολύτιμο έβρισκαν μπροστά τους.

Πιθανότατα οι ίδιοι δράστες, με την ίδια μέθοδο, προσπάθησαν να διαρρήξουν ακόμα ένα σπίτι στην Διασταύρωση, χωρίς όμως να τα καταφέρουν καθώς οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα σε αυτό και με την παρουσία τους απέφυγαν τα δυσάρεστα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμα μία διάρρηξη κατοικίας σημειώθηκε στις Μαρίκες. Η Αστυνομία κλήθηκε από τα θύματα και ακολούθησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *