29/03/2024 10:44 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τρόμος για ζευγάρι στην Ανάβυσσο! Τους κλείδωσαν στην κρεβατοκάμαρα και «άδειασαν» το σπίτι

Βρήκαν 6.000 ευρώ, ρολόγια και κοσμήματα και έφυγαν με τα κλοπιμαία


Τον τρόμο έζησε ένα ζευγάρι στην Ανάβυσσο. Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους ακινητοποίησαν, τους κλείδωσαν στην κρεβατοκάμαρα και έκαναν άνω κάτω το σπίτι για να βρούν χρήματα και κοσμήματα. Έφυγαν τελικά με τα κλοπιμαία “σβήνοντας” τα ίχνη τους…

Πιο συγκεκριμένα εφιαλτικές ώρες έζησε ένα ζευγάρι, που έπεσε στα χέρια ληστών, μέσα στο σπίτι του στην Ανάβυσσο. Καταλαβαίνετε το σοκ που υπέστησαν και οι δύο αντικρίζοντας τους κουκουλοφόρους. Οι ληστές, που φορούσαν κουκούλες, είχαν εισβάλει στη μονοκατοικία όπου περίμεναν το ζευγάρι που διαμένει στο σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι δράστες τους ακινητοποίησαν και ζητούσαν να τους αποκαλύψουν πού βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο. Αφού κλείδωσαν το ζευγάρι στην κρεβατοκάμαρα, στη συνέχεια έκαναν άνω κάτω το σπίτι για περίπου δύο ώρες. Βρήκαν 6.000 ευρώ, ρολόγια και κοσμήματα και έφυγαν με τα κλοπιμαία.

Ο 60χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού βγήκε από το μπαλκόνι και αφού εισήλθε στο σπίτι από την είσοδο, ενημέρωσε τις Αρχές με το κινητό του τηλέφωνο.

Οι ληστές φρόντισαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους με ειδικό υγρό, ενώ οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνες για την υπόθεση.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *