27/04/2024 5:39 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαρία Ναυροζίδου: “Ανάγκη να δοθούν κίνητρα στη νέα γενιά με νέες θέσεις εργασίας”

Τι είπε η υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά


Την Κυριακή του Πάσχα η υποψήφια βουλευτής στην Ανατολική Αττική με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και πρόεδρος των Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής Μαρία Ναυροζίδου βρέθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Αυτιά.

Για μια ακόμη φορά άδραξε την ευκαιρία να αναφερθεί στην ανάγκη να δοθούν κίνητρα στη νέα γενιά με νέες θέσεις εργασίας και ικανοποιητικούς μισθούς, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην ακριβή πλέον καθημερινότητα αλλά προπάντων να προσφέρουν στην Πατρίδα με την επιστημονική τους κατάρτιση.

Εν συνεχεία, η κα Μαρία Ναυροζίδου τόνισε ότι ο αντικειμενικός στόχος της υποψηφιότητάς της είναι η κοινωνική προσφορά μέσω της στήριξης των οικογενειών, την αντιμετώπιση του δημογραφικού, την υπογεννητικότητα και την ανάγκη να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις επαναπατρισμού όλων των νέων επιστημόνων που άφησαν την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στο συνταξιοδοτικό των γυναικών και στα όρια ηλικίας που άλλαξαν προς το χειρότερο με τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόστηκαν από τις Κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *