18/04/2024 2:18 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαρία Ναυροζίδου: “Στηρίζουμε τις γυναίκες ενάντια στη βία” (βίντεο)

"Ενθαρρύνουμε όλες τις γυναίκες που υφίστανται κάθε μορφή κακοποίησης"


Στο «Εκρηκτικό Δελτίο» του ΑΡΤ TV η υποψήφια βουλευτής στην Ανατολική Αττική με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και πρόεδρος των Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής Μαρία Ναυροζίδου παρουσίασε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των παρουσιαστών που είχαν ως κοινό παρονομαστή το Κοινωνικό Κράτος.

Η κα Μαρία Ναυροζίδου αναφέρθηκε και στα περιστατικά βίας ενάντια στις γυναίκες που ταλανίζουν την Ελληνική Κοινωνία, προτείνοντας ως λύση την αυστηροποίηση των νόμων το οποίο θα πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα.

Επιπρόσθετα, μίλησε για το χρέος της οικογένειας στην σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών αλλά και την ανάγκη ύπαρξης παιδιψυχολόγων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ώστε να συνεισφέρουν με την εμπειρία τους στην διαχείριση του νέου τρόπου διασκέδασης των παιδιών μέσω των ηλεκτρονικών παιχνιδιών βίας.

Η Μαρία Ναυροζίδου επεμβαίνει με καθαρό και επιστημονικό τρόπο στο δημόσιο διάλογο όταν τα θέματα άπτονται της οικογένειας, των νέων και των παιδιών γιατί εκτός από πρόεδρος των Τριτέκνων Αν. Αττικής είναι και βρεφονηπιοκόμος τα τελευταία 30 έτη.

Μαρία Χρ. Ναυροζίδου

-Υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αν. Αττικής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

– Πρόεδρος Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής “Η Ζεστή Αγκαλιά”

– Υπεύθυνη Επικοινωνίας Νομαρχιακής Επιτροπής Βορειοανατολικού Τομέα

κιν.: 6939042922 & 6948815758

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *