25/04/2024 10:37 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στέλιος Πέτσας: “Στόχος μου να κάνουμε την Ανατολική Αττική αιχμή του δόρατος για το αύριο

"Σας καλώ λοιπόν να με εμπιστευτείτε! Δώστε μου τη δύναμη να σας εκπροσωπήσω επάξια στη Βουλή!"


Με ένα άρθρο – παρέμβαση ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, εξηγεί το όραμα του για την επόμενη μέρα της Ανατολικής Αττικής και ζητά την εμπιστοσύνη των πολιτών στις εκλογές της 21 Μαΐου.

Φίλοι και φίλες,

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μετά από 4 χρόνια όπου η χώρα μας αλλά και η παγκόσμια κοινότητα δοκιμάζεται από πρωτόγνωρες απειλές και προκλήσεις, η κριτική μας σκέψη, η ικανότητα να συνεργαζόμαστε πέρα από ξεπερασμένες διαχωριστικές γραμμές και η προσήλωση μας στο ουσιαστικό έργο και όχι απλά στα λόγια, κρατούν τα κλειδιά για ένα ασφαλές και φωτεινό αύριο για την Πατρίδα μας. Για αυτό, οφείλουμε να δούμε πέρα από τα όποια προσωπικά μας «θέλω» και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, διασφαλίζοντας όλα όσα απαιτούνται στην εποχή μας για να διαμορφώσουμε προοπτικές που οδηγούν στην ανέλιξη και στην προκοπή για όλους.

Βρισκόμαστε σε μία κοινωνικό-πολιτική συγκυρία που – επιτέλους – η χώρα μας προχωράει μπροστά σε πολλούς τομείς. Αξίες όπως η γνώση, η σοβαρότητα, η ευθύνη, η εμπειρία ξαναπαίρνουν την θέση που οφείλουν να έχουν. Για αυτό, η σύγχρονη πολιτική έχει ανάγκη από όραμα, γνώσεις, διοικητική εμπειρία, συνεργασία ώστε να εξασφαλίσουμε την θωράκιση της αξιοπιστίας και του διεθνούς αποτυπώματoς της χώρας μας, αλλά και την πολυπόθητη για όλους πρόοδο, ασφάλεια και κοινωνική συνοχή.

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά την τιμητική πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με απόλυτη συναίσθηση της τιμής και της μεγάλης ευθύνης, σας ζητώ να με εμπιστευτείτε για να εκπροσωπήσω όλους εσάς και τον τόπο που ζω και αγαπώ, την Ανατολική Αττική, στη Βουλή των Ελλήνων.

Πιστεύω ότι η μέχρι τώρα επιστημονική και διοικητική μου εμπειρία, η πορεία μου σε θέσεις μέγιστης ευθύνης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και η στοχοπροσήλωση και ειλικρίνεια που με διακρίνουν σε καθετί, μπορούν να συμβάλλουν ώστε μαζί να ανοίξουμε έναν σύγχρονο και βιώσιμο αναπτυξιακό κύκλο για την Ανατολική Αττική, αντιμετωπίζοντας διαχρονικές ανάγκες αλλά και αναδεικνύοντας και αξιοποιώντας τις προοπτικές που κρύβει αυτή η τόσο σημαντική για την πρόοδο της χώρας μας, περιοχή.

Από τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, πετύχαμε αλλεπάλληλες νίκες στις Ευρωεκλογές, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, καθώς και στις εθνικές εκλογές το 2019. Και καταφέραμε η Ελλάδα μας να επιστρέψει σε ένα πλαίσιο σοβαρότητας, ευθύνης και αξιοπιστίας. Από την θέση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου πετύχαμε την ανάκτηση της εμπιστοσύνης και την ανάταξη της οικονομίας και του κύρους της χώρας, ενώ αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις εθνικής ασφάλειας στον Έβρο και στο Αιγαίο και θωρακίσαμε τη δημόσια υγεία μπροστά στην παγκόσμια πανδημία.

Τέλος, από την θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για τα θέματα Αυτοδιοίκησης, στηρίξαμε τις τοπικές κοινωνίες και διαφυλάξαμε την κοινωνική συνοχή έναντι της εισαγόμενης ενεργειακής κρίσης και του εισαγόμενου κύματος ακρίβειας που αυτή προκάλεσε, την ίδια ώρα που ξεδιπλώναμε ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα περιφερειακής ανάπτυξης που έχει δει η χώρα μας.

Μέσα από όλες αυτές τις προκλήσεις, είδα με τα μάτια μου τις δυνατότητες του Έθνους μας, τι μπορούμε να καταφέρουμε όταν συνεργαζόμαστε και παραμένουμε ενωμένοι, αλλά και τις προοπτικές και τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά που έχει η Ανατολική Αττική για κάθε πολίτη, επαγγελματία, νοικοκυριό και επιχείρηση.

Από τον Σαρωνικό, τις Αχαρνές και τα Σπάτα, μέχρι τον Ωρωπό, το Κορωπί και το Λαύριο και από τον Μαραθώνα, το Μαρκόπουλο και την Παιανία, μέχρι την Ραφήνα, την Παλλήνη, τη Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη και τον Διόνυσο, η Ανατολική Αττική είναι ένα τόπος πλούσιος σε δυναμισμό που μπορεί να αποτελέσει δομικό πυλώνα για το νέο οικονομικό και παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης της χώρας μας, αξιοποιώντας τις μνημειώδεις ευκαιρίες που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κέντρο επιχειρηματικής καινοτομίας, έρευνας και εκπαίδευσης, προορισμός σημαντικών επενδύσεων από διεθνείς και εθνικούς κολοσσούς, πρωταγωνιστικός κόμβος για την τουριστική ανάπτυξη όλης της χώρας, με πλούσιο πρωτογενή και βιοτεχνικό-βιομηχανικό τομέα, αλλά και με μοναδικό περιβαλλοντικό και πολιτιστικό πλούτο, η Ανατολική Αττική, μπορεί και πρέπει να έχει ένα ξεκάθαρο και μακρόπνοο όραμα με ξεκάθαρα οφέλη και ουσιαστικές προοπτικές για τους κατοίκους της.

Στόχος μου αποτελεί να εργαστώ μαζί σας ώστε να κάνουμε τον αγαπημένο τόπο που ζούμε – την Ανατολική Αττική – αιχμή του δόρατος για το αύριο που όλοι θέλουμε, τόσο για εμάς, όσο και για τα παιδιά μας, ώστε όλοι ανεξαιρέτως να στεκόμαστε αυτοδύναμοι μπροστά στο πιο φωτεινό μέλλον που θέλουμε.

Σας καλώ λοιπόν να με εμπιστευτείτε! Δώστε μου τη δύναμη να σας εκπροσωπήσω επάξια στη Βουλή!

Μαζί πριν τις εκλογές, αλλά, κυρίως, μαζί μετά τις εκλογές!

Μαζί προχωράμε, σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά!

Για αυτοδύναμη Ελλάδα, με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *