24/04/2024 7:31 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Ξεκίνησε η έκδοση καρτών για την ελεγχόμενη στάθμευση

Η πληρωμή των καρτών, καθώς και κάθε πληρωμή σε Δημόσιο ταμείο, γίνεται αποκλειστικά με την χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας


Το γραφείο εκδόσεων Καρτών Στάθμευσης μονίμων κατοίκων για την ελεγχόμενη στάθμευση έχει ξεκινήσει ήδη να λειτουργεί στην πλαϊνή είσοδο του Δημαρχείου Ραφήνας καθημερινά από τις 8:30 πμ έως 13:30μμ.

Με βάση τα ηλεκτρονικά στοιχεία της υπηρεσίας, λήγουν φέτος 3.500 κάρτες μονίμων κατοίκων τριετούς διάρκειας που εκδόθηκαν το 2020 χωρίς να υπολογίζονται οι εκδόσεις νέων καρτών που είναι αδύνατον να προβλεφθούν.

Για τον λόγο αυτό και προς αποφυγή ταλαιπωρίας, συνιστάται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα για την ανανέωση των καρτών τους ή για να ελέγξουν στο σύστημα εάν οι κάρτες των οχημάτων τους είναι σε ισχύ.

Υπενθυμίζουμε ότι η πληρωμή των καρτών, καθώς και κάθε πληρωμή σε Δημόσιο ταμείο, γίνεται αποκλειστικά με την χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Τέλος όσοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση για χορήγηση κάρτας στάθμευσης μέσω της πλατφόρμας του Δήμου επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά αφού βεβαιωθούν ότι η κάρτα του οχήματός τους έχει λήξει.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *