08/05/2024 10:48 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποια ραφηνιώτισα πήγε για “Shopping Star” στην εκπομπή της Βίκυς Καγιά; (φωτό+βίντεο)

Το concept της εκπομπής είναι "Υποψήφια με το κόμμα Μ.Ο.Δ.Α."


Mια ραφηνιώτισα κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος; Η συμμετοχή της στην εκπομπή “Shopping Star”, που παρουσιάζει με επιτυχία η Βίκυ Καγιά κάθε μεσημέρι στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Η Nάντια Παντελιά είναι μία από τις πέντε γυναίκες αυτής της εβδομάδας, που διεκδικούν τον τίτλο της Shopping Star

Είναι δημοτική υπάλληλος και μητέρα τριών παιδιών. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο σπίτι της στη Ραφήνα και η ίδια άνοιξε την ντουλάπας της για να δείξει τα ρούχα της και πως εκείνη τα συνδυάζει.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το van της εκπομπής στα Βριλήσσια και στα Μελίσσια, όπου έπρεπε να κάνει shopping therapy, να ψωνίσει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, σύμφωνα με το θέμα της εβδομάδας που έχει προεκλογική χροιά καθώς είναι “Υποψήφια με το κόμμα Μ.Ο.Δ.Α.”. Δηλαδή οι πέντε διαγωνιζόμενες είναι υποψήφιες με το κόμμα ΜΟΔΑ και θα πρέπει να ντυθούν κατάλληλα για να παραβρεθούν στην εκδήλωση παρουσίασης του κόμματος.

Η Νάντια πρόλαβε να αγοράσει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, δεν πρόλαβε όμως να πάει και στο κομμωτήριο.

Στη συνέχεια ακολούθησε η πασαρέλα μπροστά στις άλλες διαγωνιζόμενες, η κριτική αλλά και η ψηφοφορία, με την κα Παντελιά να συγκεντρώνει συνολικά 5,75 στα 10.

Η ίδια μετά την προβολή της εκπομπής έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: Πέρασα υπέροχα στο Shopping Star, ανεβάζοντας τις παρακάτω εικόνες συγκεντρώνοντας πολλά θετικά σχόλια…

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από την εκπομπή, ενώ πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *