29/03/2024 2:39 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πέτρος Φιλίππου: Από το ιστορικό Λαύριο στέλνουμε μήνυμα αγώνα και νίκης! (φωτό)

"Δεσμευόμαστε το Λαύριο να ξαναγίνει περιοχή της ανάπτυξης και σαν λιμάνι και σαν επιχειρηματικό κέντρο"


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Ανατολικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην δήμαρχου Σαρωνικού, Πέτρου Φιλίππου, στον παλαιό σταθμό Λαυρίου.

Ο Πέτρος Φιλίππου τοποθετήθηκε σε μία σειρά ζητημάτων που άπτονται της δύσκολης καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών, ενώ εκτενής λόγος και συζήτηση έγινε πάνω στα ζητήματα της Ανατολικής Αττικής αλλά και της ιστορικής περιοχής του Λαυρίου.

«Η περιοχή του Λαυρίου είναι ιστορική. Από εδώ ξεκίνησαν τα κινήματα και η κοινωνική ανάφλεξη. Εδώ άνθισε και η βιομηχανία», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής της Ανατολικής Αττικής, ενώ σε σχέση με τα κυβερνητικά πεπραγμένα υπογράμμισε πως «η ΝΔ δεν έχει καμία ουσιαστική πρόταση προς την κοινωνία. Γι αυτό και αποπροσανατολίζει και απογοητεύει τους πολίτες στη λογική του όλοι είμαστε ίδιοι. ΟΧΙ δεν είμαστε. Γιατί δεν βρέθηκε κανείς να μιλήσει για κακοδιαχείριση έστω και ενός ευρώ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφορικά με τις ανάγκες της περιοχής στον τομέα της Υγείας, ο Πέτρος Φιλίππου επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρεαλιστικές προτάσεις για τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής , όπως για τα Κέντρα Υγείας: «Γιατί αν επανδρωθούν όπως υποστηρίζουμε και το καθένα φέρει μία ειδικότητα, θα μπορέσουν να προσφέρουν και στην κοινωνία και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, αλλά και να λειτουργήσουν ως κυματοθραύστης προς τα ήδη βεβαρημένα νοσοκομεία της Αθήνας».

Κλείνοντας ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού έστειλε μήνυμα αγώνα και νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική μάχη στις 21 του Μάη, επισημαίνοντας : «Εμείς θέλουμε και δεσμευόμαστε το Λαύριο να ξαναγίνει περιοχή της ανάπτυξης και σαν λιμάνι και σαν επιχειρηματικό κέντρο. Και προς αυτό τον στόχο θα πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε. Να σηκώσουμε τα μανίκια και να αγωνιστούμε».

Στην ομιλία του κ. Φιλίππου παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, ανάμεσα στους οποίους και ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο συντονιστής του Κέντρου Υγείας Λαυρίου και πρώην δήμαρχος Σταύρος Παπασταυρόπουλος, ο ιστορικός και καθηγητής Γιώργος Δερμάτης και ο πολιτικός μηχανικός Κώστας Μάνθος.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *