16/04/2024 4:02 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χαροπαλεύει στην εντατική γνωστός δημοσιογράφος

Έπεσε από μπλακόνι και δίνει μάχη για τη ζωή του


Έχετε ακούσει τη γνωστή ρήση “δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει”; Αυτό ακριβώς έπαθε ο γνωστός δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος σε μεγάλο δήμο της Αττικής, Λάζαρος Λασκαρίδης. Εκεί που καθόταν αμέριμνος στο μπαλκόνι σε μια εκδήλωση όπου ειχε πάει, στηρίχτηκε στο κάγκελο. το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και τώρα να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».  Έχει υποστεί σοβαρά τραύματα, αφού η πτώση έγινε από τρία μέτρα περίπου. 

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης συμμετείχε σε εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη όταν συνέβη το περιστατικό γύρω στις 18:30 το απόγευμα χθες. Στηριζόταν στο κιγκλίδωμα του μπαλκονιού όταν αυτό υποχώρησε και έπεσε από περίπου τρία μέτρα στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις του κατά την πρόσκρουση. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Κακώσεις στο κεφάλι και στο θώρακα

Άμεσα στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο, ωστόσο έπρεπε να βοηθήσουν και πυροσβέστες στη μεταφορά του λόγω της μη προσβασιμότητας του σημείου της πτώσης. Ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και το θώρακα και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται αυτή τη στιγμή κρίσιμη από τους γιατρούς του «Γ. Γεννηματάς».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *