25/04/2024 10:32 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μάτι: Ασυνείδητος χτύπησε τρεις φορές σκύλο καθώς ξεπάρκαρε το αυτοκίνητο του (βίντεο & φωτό)

Απίστευτο περιστατικό στην κεντρικότερο δρόμο της; περιοχής


Σοκαριστικό περιστατικό με σκύλο στο Μάτι στο πιο κεντρικό σημείο. Άγνωστος χτύπησε τρεις φορές ένα σκύλο καθώς ξεπάρκαρε το αυτοκίνητο του. Τουρίστες κλαίγοντας του φώναζαν να σταματήσει.

Απίστευτα πράγματα από οδηγό στο κεντρικότερο δρόμο της περιοχής. Σύμφωνα με όσα μας περιέγραψαν ένα ζευγάρι επισκεπτών την περιοχή – οι οποίοι μάλιστα περιέθαλψαν προσωρινά το άτυχο ζώο στο αυτοκίνητο τους μέχρι να έρθει βοήθεια.

«Τουρίστες είδαν το περιστατικό και μας είπαν τι συνέβη» μας αποκάλυψαν. Σύμφωνα με όσα τους περιέγραψαν οι τουρίστες οι οποίοι επιβιβάζονταν στο πούλμαν για να αναχωρήσουν από την περιοχή, ένας οδηγός σκουρόχρωμου μεγάλου μεγέθους αυτοκινήτου, χτύπησε το ζώο όχι μια αλλά 3 φορές κατά τη διάρκεια που ξεπάρκαρε. Με λυγμούς στα μάτια, οι παριστάμενοι του φώναζαν να σταματήσει να χτυπάει το ζώο που κατά πως φαίνεται είχε εγκλωβιστεί κάπου στις ρόδες του αυτοκινήτου.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες αυτές, τότε μιλάμε για ένα εντελώς απάνθρωπο περιστατικό που πλήττει την ανθρώπινη υπόσταση και προσβάλλει το ανθρώπινο γένος.

Το ζώο όπως θα δείτε στις φωτογραφίες αλλά και το αποκλειστικό βίντεο υποφέρει από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Ο σπαραγμός του στο βίντεο που δημοσιεύουμε αποκλειστικά, μακάρι να ηχήσει σαν καμπανάκι στον φερόμενο ως υπαίτιο του συμβάντος και να αναθεωρήσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την ζωή των άλλων πλασμάτων της φύσης.

Καλώντας τον Δήμαρχο Μαραθώνα, Στέργιο Τσίρκα – βρισκόμενοι και εμείς στο σημείο λίγο μετά αφού συνέβη το περιστατικό – τον τιμάει πως μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα οργάνωσε την διακομιδή του άτυχου ζώου σε κλινική του Κορωπίου.

Και κάτι ακόμη. Το Μάτι έχει περάσει πάρα πολλά δεινά, για να αφήνει η Περιφέρεια Αττικής το κεντρικότερο δρόμο του οικισμού χωρίς πεζοδρόμιο και κανένα έλεγχο περιορισμού της ταχύτητας.

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες εκατοντάδες παιδιά, ενήλικες και ποδηλάτες, διασχίζουν τον δρόμο αυτό. Τα αυτοκίνητα και τα πούλμαν περνούν ξυστά δίπλα τους. Πολλές φορές μάλιστα αναπτύσσονται και υψηλές ταχύτητες. Και το να φτιάξεις πεζοδρόμιο σε μια χώρα με αχανή γραφειοκρατία απαιτεί χρόνο, τουλάχιστον διαβάσεις και σαμαράκια μπορούν να βοηθήσουν. Ακούει κανείς; Ενδιαφέρεται κανείς;

Δείτε τα σχετικά βίντεο ΕΔΩ και ΕΔΩ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *