25/04/2024 8:21 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

«Καλό Παράδεισο Στάθη»! Το συγκινητικό μήνυμα για το παλικάρι που χάθηκε στον Μαραθώνα

Οι ποδοσφαιριστές της Μάχης Μαραθώνα του αφιέρωσαν τη νίκη της ομάδας τους


Βαρύς κι αβάσταχτος είναι για φίλους και γνωστούς, ο πόνος της απώλειας του 19χρονου Στάθη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, οδηγώντας τη μηχανή του στη Λεωφόρο Σχινιά στον Μαραθώνα. Οι παίκτες της Μάχης Μαραθώνα θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στο παλικάρι που “χάθηκε”,  του αφιέρωσαν τη νίκη της ομάδας τους, γράφοντας σε ένα μπλουζάκι “Καλό Παράδεισο Στάθη”.

Από το βράδυ της Παρασκευής που έγινε γνωστό το κακό μαντάτο, ο Μαραθώνας και η Νέα Μάκρη πενθούν. Ο Στάθης έφυγε στα 19 του χρόνια και κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει. Οδηγούσε τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που είχε όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Σχινιά. Η σύγκρουση αποδείχτηκε μοιραία για το παλικάρι, που έχασε τη ζωή του και βύθισε στο πένθος όλη την περιοχή.

Ο Στάθης ήταν γνωστός και από τις αθλητικές του δραστηριότητες αλλά και γιατί δούλευε σε γνωστό ψητοπωλείο της περιοχής.

Οι παίκτες της Μάχης Μαραθώνα αφιέρωσαν τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη τους επί της Δόξας Αγίας Άννας στον αδικοχαμένο νεαρό γράφοντας σε ένα μπλουζάκι την ημερομηνία γέννησης και θανάτου του, καθώς και το μήνυμα «Καλό Παράδεισο Στάθη».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *