23/04/2024 7:03 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παλλήνη: Λεωφορείο έπεσε σε μάντρα σπιτιού

Τα είδαν όλα οι επιβάτες της γραμμής 314 που εκτελούσε το δρομολόγιο Δουκίσσης Πλακεντίας - Ραφήνα


Λαχτάρα για τους 20 επιβάτες του λεωφορείου 314 που εκτελεί το δρομολόγιο Δουκίσσης Πλακεντίας – Ραφήνα. Το λεωφορείο σήμερα το πρωί γύρω στις 08.00 κόλλησε στην άσφαλτο στο Πανόραμα Παλλήνης, Από εκεί ξεκινά η περιπέτεια, αφού την ώρα που ο οδηγός προσπαθούσε να επιδιορθώει τη βλάβη, το λεωφορείο ξεκίνησε ακυβέρνητο κι έπεσε πάνω σε μία μάντρα σπιτιού!

Ευτυχώς που εκείνη την ώρα όλοι οι επιβάτες είχαν κατέβει από το λεωφορείο. Σύμφωνα με το irafina.gr, κι όπως αναφέρει επιβάτης, ο οδηγός έκανε φιλότιμες προσπάθειες, σε συνεργασία μέσω κινητού τηλεφώνου να επιδιορθώσει τη βλάβη.

Τα 20 άτομα που ήταν επιβάτες του λεωφορείου είχαν βγει εκτός του οχήματος μήπως σηκωθεί λίγο και μπορέσει να κινηθεί και να φύγει από το σημείο…

Και ενώ ο οδηγός προσπαθούσε από πίνακα εξωτερικά του λεωφορείου να σηκώσει την ανάρτηση, το όχημα ξεκίνησε ακυβέρνητο και έσκασε στην απέναντι μάντρα σπιτιού!

Ευτυχώς οι επιβάτες όπως αναφέραμε είχαν κατέβει ενώ οι άνθρωποι που είχαν τα οχήματα τους στο σημείο, μόλις πριν 5 λεπτά τα είχαν πάρει και είχαν φύγει!

Για το περιστατικό, το οποίο είναι ακόμα ένα από τα πολλά που έχουμε καταγράψει τους τελευταίους μήνες στην Ανατολική Αττική, έχει σταλεί και μειλ στον ΟΑΣΑ από επιβάτες του λεωφορείου.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *