24/04/2024 10:02 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βαι, βάι, βάι! Ποια είναι η ελληνίδα κούκλα δημοσιογράφος που τρέλανε τους Τούρκους (φωτό)

Η Δώρα Παντελή, εκτός από... ασιστ μοιράζει εγκεφαλικά!!!


H παρουσία της δεν περνάει στο… ντούκου. Είναι (καρα)κουκλάρα, ψηλή, κορμάρα και όπου βρίσκεται, κάνει τους άντρες να αναστενάζουν. Και λόγο της δουλειάς της είναι συνήθως αναμεσά τους, αφού μια στούντιο θαναι στην εκπομπή ή στο γήπεδο να κάνει συνεντεύξεις. Η Δώρα Παντελή, εκτός από ασιστ και δώρα μοιράζει εγκεφαλικά!!!

Η δημοσιογράφος της  κατάφερε να κάνει όλο το γήπεδο της Φενερμπαχτσέ να παραμιλάει μαζί της για ακόμα μια φορά. Η εντυπωσιακή καλλονή τάραξε ακόμα ένα βράδυ την Ευρώπη μέσα απο ένα ακόμα αγώνα Ευρωλίγκας. Οι Τούρκοι που την είδαν στο γήπεδο ήθελαν να βγούνε φωτογραφία μαζί της, την ώρα που η Τουρκάλα δημοσιογράφος προσπαθούσε να μιλήσει Αγγλικά!

Είναι χωρίς αμφιβολία η πιο όμορφη παρουσία στα μπασκετικά γήπεδα της Ευρώπης και φυσικά έχει τρελάνει κόσμο σε όλη την Γηραιά ήπειρο και όχι μόνο στην Ελλάδα. Φορώντας ένα κόκκινο κουστούμι και έχοντας τα μαλλιά της σε wet look η πανύψηλη δημοσιογράφος της Nova μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Καθήλωσε όλα τα φώτα πάνω της και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη. Με την εντυπωσιακή κορμοστασιά της να καθήλωσε όλο το γήπεδο .

Η ίδια για μια ακόμα φορά μοίρασε φωτογραφίες της μέσα απο το προφίλ της στο Instagram…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *