19/04/2024 10:18 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Baby Bloom! Η Τζένη Θεωνά στη Ραφήνα – Βάζει φωτιά στα κόκκινα (φωτό)

Tο styling παρέπεμπε σε δεκαετία βγαλμένη από τα «Καλύτερά μας Χρόνια»


Μια κούκλα μα τι κούκλα. Η αγαπημένη ηθοποιός Τζένη Θεωνά βρέθηκε στη Ραφήνα κι έβαλε φωτιά στα κόκκινα. Ο λόγος που ήταν τόσο εντυπωσιακή και ο λόγος του συγκεκριμένου dress code, δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι έγινε νονά. Και την περασμένη Κυριακή έγινε η βάφτιση. Εξ ου και οι εκπληκτικές φωτογραφίες με φόντο το Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής ή αλλιώς ο χώρος του κολυμβητηρίου όπως το ξέρουν οι ντόπιοι.

Η λατρεμένη ηθοποιός αποκάλυψε με το post της στο instagram και την άλλη νονά η οποία ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Το ίδιο ισχύει και για τη φίλη της Δήμητρα αλλά και για όλες τις καλεσμένες που πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως έγινε νονά βαφτίζοντας ένα κοριτσάκι. «Ηθικός αυτουργός» αυτής της βάφτισης είναι ο 4χρονος γιος της Αρίωνας ο οποίος και ήταν ο λόγος για να γνωριστεί η 40χρονη με τη μητέρα του Γιώργου και της νεοφώτιστης Ελίζας που ακούει στο όνομα Δήμητρα.

Για την περίσταση, η περήφανη νονά επέλεξε μία στράπλες κόκκινη δημιουργία της σχεδιάστριας Lena Katsanidou. Το look ολοκλήρωσε με μαύρα πέδιλα και αξεσουάρ boudoir_dennisp του σχεδιαστή Dionisis Piromalis. Όλο το styling παρέπεμπε σε δεκαετία βγαλμένη από τα «Καλύτερά μας Χρόνια» ενώ το πιο ωραίο στην εμφάνιση της Τζένης ήταν η ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

«30.4.23 Η Ελίζα μας! Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος φίλος που έκανε ο Αρίωνας στο προνήπιο. Η μαμά του ήταν τότε έγκυος στην Ελίζα μας. Διακινήσαμε ένα σημειωματάκι από παιδική τσαντούλα spiderman σε παιδική τσαντούλα superman κι έτσι γνωριστήκαμε κι αγαπηθήκαμε και οι οικογένειες μας χτες συνδέθηκαν παντοτινά. Απέκτησα μία φίλη και μία πνευματική κόρη, σχέση βαθιά και πολυσήμαντη, κι αυτό το οφείλω αποκλειστικά στον Γιώργο και στον Αρίωνα. Στ’ αγόρια και στον καινούριο κόσμο που διαρκώς μας συστήνουν.- Δημητρούλα σ’ αγαπώ. Τούτη την χαρά μοιραστήκαμε με την Ρηνιώ», έγραψε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας ένα υπέροχο καρουζέλ φωτογραφιών.

queen.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *