25/04/2024 8:15 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπάτα: Ο φιλόζωος Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και τα αδεσποτάκια για υιοθεσία (φωτό)

Τα μήνυμα του ηθοποιού στους διαδυκτιακούς του φίλους για τα... μωράκια


Ότι ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι φιλόζωος, όπως άλλωστε και όλη η (πενταμελής) οικογένεια όπου μετρά και αρκετά κατοικίδια ζωάκια, είναι γνωστό. Αυτό που μάθαμε είναι ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης χθες ανέβασε ένα ποστ στο fb για να προκαλέσει τους διαδυκτιακούς φίλους του να υιοθετήσουν τα τρία, από τα πέντε αδεσποτάκια που έχουν μείνει χωρίς οικογένεια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τα δυο απο τα πεντε μωρα υιοθετηθηκαν!!!!! Και ευχαριστουμε πολυ!!!! Εχουν μεινει ακομα ενα αγορακι (το ασπρομαυρο) και δυο κοριτσακια. Οσοι ενδιαφερεστε στειλτε ινμποξ!!! Καλοδεχουμενες και οι κοινοποιησεις!!!!”

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η συζυγός του επίσης αγαπημένη ηθοποιός, Μπέσυ Μάλφα είναι ένα ζευγάρι με πολλές δεκαετίες κοινής πορείας στην «πλάτη» του. Οι δυο τους, μοιράζονται αφενός την αγάπη που τους ενώνει και αφετέρου, την αγάπη τους για την τέχνη και τα παιδιά τους- τις δίδυμες Όλγα και Νίκη και τον Γιάγκο.

Οι δύο ηθοποιοί μετρούν πολλές επιτυχίες στον χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου, άμεσο (και δίκαιο) αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αμέριστης αφοσίωσης και ταλέντου.

Όλη η οικογένεια βρίσκεται πάντα ενωμένη στο πολύ ιδιαίτερο σπίτι τους με τη μεγάλη αυλή που διαθέτει, στα Σπάτα. Κάτι που τους επιτρέπει να έχουν χώρο για τα κατοικίδιά τους.

 

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *