26/04/2024 5:54 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δήλωση αποχώρησης Ιωάννας Καραδήμα από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες

O αγώνας γίνεται μέσα στην κοινωνία, μαζί και δίπλα στα προβλήματα των πολιτών


Πριν από δυόμισι χρόνια ξεκίνησα τον αγώνα μου στο Εθνικό Κόμμα Έλληνες. Σε αυτό τον αγώνα, έμεινα πιστή μέχρι τέλους, παραμένοντας υποψήφια παρόλο που η απαγόρευση της συμμετοχής του κόμματος στις εκλογές, φαίνονταν εδώ και καιρό να είναι σχεδόν, δεδομένη.

Αυτά τα δυόμισι χρόνια δεν έκατσα ούτε στον καναπέ, ούτε στο πληκτρολόγιο, περιμένοντας να λάβω από την λάμψη άλλων. Σε αυτά τα δυόμισι χρόνια στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής άνοιξα και λειτούργησα 2 πολιτικά γραφεία, διοργάνωσα εκδηλώσεις ,συμμετείχα σε πολιτικές και κοινωνικές δράσεις, μοίρασα δεκάδες χιλιάδες φυλλάδια, παρουσίασα τις θέσεις του κόμματος σε εφημερίδες, κανάλια και ιστοσελίδες, επισκέφτηκα όλες τις πόλεις και τα χωριά της περιοχής μιλώντας με χιλιάδες πολίτες και υπήρξα παρούσα ,με κάθε τρόπο, στα κοινωνικά δρώμενα της Ανατολικής Αττικής.

Για αυτή μου τη δράση στοχοποιήθηκα , φραστικά και υλικά, με επιθέσεις από το γνωστό παρακράτος της αριστεράς . Το οποίο με χαρακτήρισε μάλιστα και ως “ναζί”, μια ιδιότητα την οποία ποτέ δεν είχα και δεν εχω καθώς πάντα αγωνίστηκα για το τρίπτυχο “πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια” και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Όπως είπα και πριν , παρέμεινα υποψήφια μέχρι τέλος, προτιμώντας το ” μαζί σου Ηλία ” από το ” μπαίνω στην εφεδρεία “που έπραξαν άλλοι.

Γιατί την πολιτική, τον αγώνα για τον Εθνικισμό ειδικά, δεν τον βλέπω ή τον θέλω να γίνεται μόνο μέσω μιας θέσης στη Βουλή ή από την καρέκλα ενός κομματικού γραφείου, απλά η Βουλή είναι ένα δυνατό θεσμικό μέσο ώστε να ακουστεί η φωνή Χιλιάδων πολιτών για τα προβλήματα τους, από αυτόν που οι ίδιοι επέλεξαν καθώς και για τη διάδοση των ιδεών μας.

Αντίθετα, ο αγώνας γίνεται μέσα στην κοινωνία, μαζί και δίπλα στα προβλήματα των πολιτών. Αυτό τον αγώνα, αυτή την πολιτική θα συνεχίσω να την κάνω, ελεύθερη από μικροκομματικές ίντριγκες και από όποιο μετερίζι επιλέξω να τον κάνω. Με το κεφάλι ψηλά, την συνείδηση μου ήσυχη και πιο αποφασισμένη από ποτέ.

Τέλος, εύχομαι στον Ηλία και σε όλους τους διωκόμενους Εθνικιστές μια αίσια κατάληξη στον δικαστικό τους αγώνα.

Ιωάννα Καραδήμα 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *