29/03/2024 6:47 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Την Κυριακή η Κεντρική Πολιτική Ομιλία του Μύρωνα Τσαγκαράκη

Την Κυριακή 14 Μαΐου, στις 18:30, στο Δημαρχείο της Ραφήνας


Πλησιάζοντας την κρίσιμη στιγμή των εκλογών της 21ης Μαΐου, σας προσκαλώ στην κεντρική μου πολιτική ομιλία, την ερχόμενη Κυριακή 14 Μαΐου, στις 18:30, στο Δημαρχείο της Ραφήνας.

Μπορούμε όλοι μαζί, όσοι με γνωρίζετε από τη θητεία μου στο ΕΣΥ και από τα πεπραγμένα μου στα κοινά του τόπου μας, αλλά κι όσοι δε με ξέρετε, να ενώσουμε τις δυνάμεις και τις φωνές μας και να διεκδικήσουμε την Περιφέρεια και την Χώρα που θέλουμε, έχουμε ονειρευτεί και μας αξίζει.

Σας περιμένω για να κάνουμε μια διαφορετική και ουσιαστική αναδρομή στους λόγους που μας έφεραν ως εδώ, τις αδιέξοδες πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, για να σας παρουσιάσω τους λόγους που με οδηγούν να συνταχθώ με το μόνο πατριωτικό και προοδευτικό κόμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο πολιτικό προσκήνιο και να δούμε πως οι προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μπορούν, σε αυτούς τους κρίσιμους καιρούς, να αποδειχθούν σωτήριες για όλους και για την Περιφέρειά μας.

Η δύναμη της αλλαγής είμαστε εμείς. Και αυτή η δύναμη μπορεί να στείλει το μήνυμα της λαϊκής θέλησης στη Βουλή και να αλλάξει τις άγονες ισορροπίες, με αφετηρία τον τόπο μας, την Ανατολική Αττική.

Hμέρα: Κυριακή 14 Μαΐου

Ώρα: 18:30

Τόπος: Δημαρχείο Ραφήνας (Αραφηνίδων Αλών 12, ΤΚ 19009)

Μύρων Τσαγκαράκης

Υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *