19/04/2024 10:58 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπάτα: “Καλό ταξίδι Άρη” – Τον νίκησε ο καρκίνος, ήταν 50 χρονών

Ένας ακόμα παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αήττητου έφυγε κτυπημένος απο την επάρατη νόσο


Η είδηση του θανάτου του Άρη Παπαδά, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, σκόρπισε θλίψη στους φίλους του και μεγάλο πόνο στην οικογένειά του.

“Ένας ακόμα παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αήττητου Σπάτων έφυγε ηττημένος από την επάρατη νόσο”, αναφέρει στη σελίδα του “Το στεκι των Φιλαθλων”, το οποίο έκανε γνωστό σε όλους την δυσάρεστη αυτή είδηση της απώλειας ενός από τους παλλιούς παίκτες της ομάδας.

Συγκεκριμένα έγραψαν στην σελίδα τους…

“Καλό Ταξίδι Άρη

Δεν πρόλαβε να φύγει ο Αντώνης (Σπανός) και ένας ακόμα παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αήττητου έφυγε σήμερα κτυπημένος απο την επάρατη νόσο σε ηλικία 50-51 ετών.

Ο Άρης Παπαδάς πάλεψε όμως δεν κατάφερε να νικήσει αυτή την άνιση μάχη με τον καρκίνο, αγωνίστηκε την περίοδο 80-90 στην αγαπημένη του ομάδα.

Καλό ταξίδι Άρη, θα σε περιμένει ο Αντώνης που μόλις έφυγε και αυτός μαζί με τους άλλους παίκτες του Αήττητου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά σου, τους φίλους και συμπαίκτες σου.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.

  • Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο (Πέμπτη 11 Μαϊου) στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις 15:30″

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Αήττητος Σπάτων, στην οποία γράφει: “Η οικογένεια του ΑΠΟ Αήττητος Σπάτων έχασε ακόμα ένα μέλος της. Το ΔΣ της ομάδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Άρη Παπαδά”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *