29/03/2024 9:55 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αγγελική Λεβέντη: “Έτσι οραματίζομαι την Ανατολική Αττική” (βίντεο)

"Δεν πρέπει να χαθεί η ελπίδα, το όραμα, η προσμονή για το καλύτερο. Αν αυτό συμβεί θα είναι ότι χειρότερο για όλους μας"


Λιγες μέρες απομένουν για την 21η Μαϊου και τις Εθνικές εκλογές και η υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τον Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία, Αγγελική Λεβέντη μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής, για τις προοπτικές που υπάρχουν, τα σχέδια αλλά και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της περιοχής.

Η κα Λεβέντη έχοντας πλέον την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απέκτησε την περίοδο 2014-2019 ως Περιφερειακή Σύμβουλος γνωρίζει από πρώτο χέρι και τα προβλήματα αλλά και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν στα θέματα της Ανατολικής Αττικής.

Η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε ακόμα στα “καυτά” ζητήματα της οικονομίας, της ακρίβειας των τιμών, της ελευθερίας του Τύπου αλλά και της δημοκρατίας. Μίλησε για το πρόγραμμα του Σύριζα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώτη κατοικία και στους πλειστηριασμούς που γίνονται τους τελευταίες μήνες.

Όσον αφορά για την αποχή του κόσμου και των νέων από την εκλογική διαδικασία, τόνισε πως “δεν πρέπει να χαθεί η ελπίδα, το όραμα, η προσμονή για το καλύτερο. Αν αυτό συμβεί θα είναι ότι χειρότερο για όλους μας”.

Τέλος έστειλε το μήνυμα πως “Εδώ μένω και θέλω να υπηρετήσω την Ανατολική Αττική. Έχω τη διάθεση, την όρεξη και τις γνώσεις”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *