19/04/2024 6:41 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οργή για το Skroutz: Αλλάζει πάλι τους όρους – Έξαλλοι οι καταναλωτές

Όπου δεν ισχύει έκπτωση μεταφορικών το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται από τη διεύθυνση αποστολής και το βάρος του κάθε δέματος


«Θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι η Skroutz Plus συνδρομή σου θα ανανεωθεί αυτόματα με τη νέα έκδοση της υπηρεσίας. Στην παρούσα έκδοση της συνδρομής σου, με 17€ τον χρόνο, θα έχεις δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή, βάρους έως 14kg».

Στη νέα έκδοση του Skroutz Plus, με 17€ τον χρόνο, θα έχεις δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή, βάρους έως 8kg.

Να τι αναγράφει στο επίσημο faq του πλέον:

Τα μεταφορικά υπολογίζονται για κάθε αποστολή της παραγγελίας σου ξεχωριστά και όλοι οι σχετικοί υπολογισμοί πραγματοποιούνται αυτόματα μόλις προσθέσεις τα προϊόντα που επιθυμείς στο καλάθι.

Για κάθε μεμονωμένη αποστολή της παραγγελίας σου:

Άνω των 20€ και βάρος κάτω από 8kg: Δωρεάν μεταφορικά*
Άνω των 20€ και βάρος πάνω από 8kg: Έκπτωση 5€
Κάτω από 20€: Χωρίς έκπτωση μεταφορικών

  • Σε επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν κάτω από 14kg. Κάποιες από αυτές είναι τα ειδικά συμπληρώματα διατροφής, οι βιταμίνες, οι κρέμες προσώπου, οι πάνες και τα σαμπουάν. Μπορείς να δεις όλες τις κατηγορίες εδώ.

Όπου δεν ισχύει έκπτωση μεταφορικών το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται από τη διεύθυνση αποστολής και το βάρος του κάθε δέματος.

Επιλέγοντας προϊόντα από το ίδιο κατάστημα, μπορείς να διαμορφώσεις την παραγγελία σου σε επιμέρους αποστολές άνω των 20€, για δωρεάν μεταφορικά.

xristika.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *