26/04/2024 3:09 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιάννης Βογιατζής: Το κτήμα στο Κορωπί, τα προβλήματα υγείας και η αποτέφρωση

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών από πολυοργανική ανεπάρκεια


Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή που έφυγε από τη ζωή. Μία από τις ωραιότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού σίγησε το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής έπασχε από νεφρολογικό πρόβλημα και είχε υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση. Πριν από μερικές ημέρες μεταφέρθηκε ως έκτακτο περιστατικό στο Ιπποκράτειο, λόγω επιπλοκής.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Βογιατζής υπέστη επιπλοκή με οξεία νεφρική ανεπάρκεια η οποία αντιμετωπίστηκε με επιτυχία. Έπειτα από λίγες ώρες ο τραγουδιστής υπέστη καρδιακή ανακοπή. Ενώ ως αιτία θανάτου δόθηκε η πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ο γιος του σπουδαίου καλλιτέχνη μίλησε στην εκπομπή “T-live” της Τατιάνας Στεφανίδου, αποκαλύπτοντας ότι ο πατέρας του υπεβλήθη λαπαροσκοπικά σε επέμβαση στα νεφρά, που τον οδήγησε σε επιπλοκές.

Ο γιος του Γιάννη Βογιατζή ανέφερε: “Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, είχε ένα πρόβλημα στο νεφρό του. Το αφαίρεσαν με λαπαροσκόπηση, αλλά είχε μετά επιπλοκές. Στο τέλος δεν άντεξε η καρδούλα του. Σήμερα το πρωί στις 6.45 στο νοσοκομείο τον είχαμε, ευτυχώς. Έκαναν ό,τι μπορούσαν οι γιατροί, ό,τι μπορούσαν, αλλά ήταν δύσκολα. Τα πράγματα ήταν δύσκολα”.

“Η εγχείριση έγινε πριν από 15-20 ημέρες. Και μετά άρχισαν οι επιπλοκές και λόγω ηλικίας” πρόσθεσε ο γιος του Γιάννη Βογιατζή, τονίζοντας ότι ο πατέρας του τού είπε πως είναι χορτάτος από τη ζωή.

Επιθυμία του Γιάννη Βογιατζή ήταν να αποτεφρωθεί και γι’ αυτόν τον λόγο, η σορός του θα μεταφερθεί στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Η στενή φιλία με την Μενεγάκη και το κτήμα στο Κορωπί

Την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη έμελε να δώσει ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής στην Ελένη Μενεγάκη με τον οποίο και συνέδεε μια μεγάλη φιλία.

Στη συνέντευξή του αυτή στο κτήμα του στο Κορωπί όπου επέλεξε να αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια διηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του αλλά και την απόφασή του να αποσυρθεί.

«Με αγάπησε ο κόσμος, αγάπησα τον κόσμο, δεν γέλασα κανέναν. Έφυγα αξιοπρεπώς. Από το 2008 σταμάτησα να εμφανίζομαι επί πληρωμή. Είχα προτάσεις.

Μάλιστα μια τραγουδίστρια που είναι φίρμα μου ζήτησε να βάψω τα μαλλιά μου για να βγαίνω γκεστ. Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Μου αρέσει που βλέπω τον εαυτό μου και μου αρέσει που τον βλέπω όταν ήμουν νέος και μου αρέσει και τώρα που έχω μεγαλώσει.

Έχω περάσει Κατοχή παιδάκι με μια χήρα μάνα. Το 41 πέθανε ο πατέρας μου που ήταν αξιωματικός και άφησε μια χήρα που δεν ήξερε πού είναι ο μπακάλης. Βεβαίως και αναγκάστηκα να φάω σκύλο. Έμαθε η μητέρα μου ότι κάποιος στην Καισαριανή είχε σφάξει σκυλιά και πήγε και πήρε και φάγαμε εν γνώσει μας».

«Είχα επιτυχία στο γυναικείο φύλο αλλά δεν πούλησα τον εαυτό μου μόνο και μόνο για να κάνω τον γκόμενο. Δεν ήμουν γκόμενος ποτέ».

«Η υγεία μου τώρα δεν είναι καλή, έχω βηματοδότη αλλά κατά τα άλλα είμαι καλά. Λόγω ρευματισμών περπατώ με δύο μπαστούνια αλλά κατά τα άλλα είμαι καλά» είπε με πολύ χιούμορ.

znews.gr

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *