19/03/2024 3:54 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

50 προσλήψεις στον Δήμο Αχαρνών

Οι αιτήσεις, τα δικαιολογητικά και οι προθεσμίες


Ο Δήμος Αχαρνών, θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού πενήντα (50) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, διάρκειας πέντε (5) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες πυρασφάλειας.

Οι ειδικότητες:

ΥΕ Εργάτες πυρασφάλειας (πυροπροστασίας)
ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών χώρων
ΔΕ Οδηγών (ΔΕ Οδηγών Γ ́κατηγορίας)
ΔΕ Οδηγών (ΔΕ Οδηγών Β ́κατηγορίας)
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Αχαρνών, Φιλαδελφείας 87 και Αθ. Μπόσδα, Τ.Κ. 13673, Αχαρνές, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 2132072485, 310).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται έως την 19η /05/2023 και αρχίζει από την ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας που θα γίνει με ανάρτηση στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αχαρνών, στο διαδικτυακό τόπο αυτού (www.acharnes.gr), καθώς και στο δικτυακό τόπο diavgeia.gov.gr.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη πατώντας ΕΔΩ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *