27/04/2024 2:31 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εξαφάνιση! Ψάχνουν (και) στο Μάτι τον 29χρονο Βύρωνα

Έχουν εξοχικό στο Μάτι και με δεδομένο ότι γνωρίζει καλά το μέρος, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βρίσκεται στην περιοχή


Συνεχίζονται οι έρευνες και στο Μάτι για τον εντοπισμό του 29χρονου Βύρωνα, ο οποίος εξαφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή του Διονύσου. Και τούτο διότι…

Σύμφωνα με το marathonpress.gr και με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Βύρων Μπασάτης και η οικογένειά του έχουν εξοχικό στο Μάτι και με δεδομένο ότι γνωρίζει καλά το μέρος, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βρίσκεται στην περιοχή.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την ίδια μέρα για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Βύρων Μπασάτης έχει ύψος 1,70 μ., έχει κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι φούτερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *