26/04/2024 1:32 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αυτοί είναι οι τρεις βουλευτές που εκλέγονται από τις Αχαρνές

Έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις για την είσοδό τους στη νέα Βουλή


Ισχυρή θα είναι η παρουσία από τις Αχαρνές στη Βουλή, από τη στιγμή που θα έχει τριπλή εκπροσώπηση. Τρεις βουλευτές από την περιοχή μπαίνουν στη νέα Βουλή όπως αυτή προέκυψε από τις εκλογές της 21ης Μαϊου. Πρόκειται για την Κατερίνα Κατσανδρή από τη Νέα Δημοκρατία, τον Γιώργο Καραμέρο από τον Σύριζα και τον Στέλιο Φωτόπουλο από την Ελληνική Λύση.

Οι τρεις νέοι βουλευτές μετά τα τελικά αποτελέσματα προχώρησαν σε ευχαριστήριες δηλώσεις για το τελικό αποτέλεσμα και την ανάδειξή τους στα βουλευτικά έδρανα.

Κατερίνα Κατσανδρή

Φίλες και φίλοι καλημέρα σας.

Η νίκη της γαλάζιας παράταξης είναι πραγματικά μεγάλη και αδιαμφισβήτητη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ηγήθηκε αυτής της προσπάθειας με τα αποτελέσματα να σημαίνουν την στήριξη που έδωσε απλόχερα ο Ελληνικός λαός στην Νέα Δημοκρατία.

Οι ευθύνες αυτού του αποτελέσματος και η υλοποίηση του προγράμματος μας μας καθιστούν πλέον υπεύθυνους για την υλοποίηση όλου του σχεδιασμού μας.

Όσον αφορά εμένα, θα πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

στην κάθε μία φίλη, και στον κάθε ένα φίλο που στήριξε την προσπάθεια μου ώστε να εκλεγώ για πρώτη φορά Βουλευτής Αν Αττικής και να “μετακομίσω” από το μετερίζι της Ιατρικής το οποίο υπηρέτησα πιστά για πολλά χρόνια και θα συνεχίσω να το υπηρετώ στον στίβο της πολιτικής.

Ένα ακόμη μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συντοπίτες μου στον Δήμο Αχαρνών που εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στο πρόσωπο μου ώστε το αγαπημένο μας Μενίδι να αποκτήσει ξανά μετά από χρόνια τοπικό Βουλευτή.

Κατερίνα Κατσανδρή.

Βουλευτής Αν Αττικής.

Σας ευχαριστώ.

Γιώργος Καραμέρος

Είναι μια δύσκολη βραδιά. Θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους μας ψήφισαν. Ψηλά το κεφάλι. Σεβόμαστε την επιλογή των πολιτών. Βλέποντας όμως τα πανηγύρια και την αλαζονεία της ΝΔ ήδη πολλοί/ες θα πρέπει να κάνουν δεύτερες σκέψεις από τη στιγμή που η χώρα οδηγείται σε δεύτερες κάλπες #εκλογες23

Στέλιος Φωτόπουλος

Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου όλες και όλους όσοι πίστεψαν στο πρόγραμμά μας και τίμησαν με την ψήφο τους το κόμμα μας, “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ”, αυξάνοντας τα ποσοστά μας και τις έδρες μας στη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023.

Ευχαριστώ τον καθένα και την καθεμία όμως και για την δική μου εκλογή!

Χρέος μου να φανώ αντάξιος της μεγάλης ευθύνης και της εμπιστοσύνης σας και θα το κάνω άμεσα μόλις αναλάβω τα καθήκοντα μου, προωθώντας τα προβλήματα και διεκδικώντας λύσεις όχι μόνο για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες της Ανατολικής Αττικής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Θα ήθελα, όμως να ευχαριστήσω και το κόμμα μας και προσωπικά τον Πρόεδρο, κ. Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος με τίμησε με την πρόταση να είμαι υποψήφιος και τώρα πλέον εκλεγμένος Βουλευτής, πιστεύοντας ότι μπορώ να συμβάλω, και από τη θέση αυτή, στην υπεράσπιση της Ελλάδας και των Ελλήνων απέναντι στους αποκοιμιστές συνειδήσεων, σε αυτούς που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, απέναντι σε αυτούς που θα προσπαθήσουν να εξυπηρετήσουν, φανερά ή κρυφά, τυχοδιωκτικά σχέδια και ξεπουλήματα.

Θα το κάνω, μαζί του, δίπλα-δίπλα, τόσο με εκείνον όσο και όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους, δίνοντας υπόσχεση ότι θα τιμήσω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που μας έστειλαν στην Βουλή, εγκρίνοντας τις Αρχές και τα Ιδεώδη του κόμματος μας.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *