25/04/2024 11:24 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Ναυάγιο” για τον Άκη Πετρετζίκη! Γιατί βάζει λουκέτο στα καταστήματα

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN


Στο ΓΕΜΗ έχει ήδη αναρτηθεί η απόφαση των εταίρων να τεθεί η Kitchen Lab ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ σε λύση και να οδηγηθεί σε εκκαθάριση.

Οι τίτλοι τέλους για την εταιρεία του Ακη Πετρετζίκη έρχονται μετά από πέντε χρόνια, καθώς ιδρύθηκε το 2018 γνωρίζοντας εξαρχής μεγάλη επιτυχία.

Τα καταστήματα Kitchen Lab και Burger AP στην Αγία Παρασκευή ήταν διαρκώς γεμάτα από κόσμο, ενώ η εταιρεία άνοιξε καταστήματα στη Γλυφάδα, στην οδό Λαζαράκη, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστούς και ακριβούς δρόμους της περιοχής και στο Σύνταγμα.

Είναι ενδεικτικό ότι το 2021 παρά τις πιέσεις που δέχτηκε η εστίαση λόγω των lockdown του κορωνοϊού, η εταιρεία εμφάνισε 894.800 ευρώ κέρδος.

Ωστόσο η πορεία δεν ήταν ανάλογη και η εταιρεία οδηγήθηκε στην οικονομική «ασφυξία» και από εκεί στο «λουκέτο». Σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν δοθεί αποζημιώσεις και έχουν πληρωθεί οι μισθοί στο προσωπικό.

aftodioikisi.gr

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *