20/04/2024 11:34 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συλλήψεις στο Μενίδι! Αυτοί χτύπησαν τη γιαγιά στη Γλυφάδα (βίντεο ντοκουμέντο)

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη διαφυγή των ληστών


Βίντεο – ντοκουμέντο από τη διαφυγή των ληστών που τραυμάτισαν σοβαρά μία 85χρονη γυναίκα στη Γλυφάδα, για να της αρπάξουν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, φέρνει στο φως το iΕidiseis.

Η άγρια ληστεία έλαβε χώρα στις 13 Απριλίου 2023, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής να συλλαμβάνουν στο Μενίδι ζευγάρι Ρομά, ηλικίας 49 και 48 ετών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το οποίο είναι αυτό που φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο. Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους άφησαν ανοιχτό το καπό, με στόχο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, να μη φαίνεται η πινακίδα κυκλοφορίας.

Ως προς τον τρόπο δράσης, το ζευγάρι Ρομά προσέγγισε με το αυτοκίνητο την 85χρονη που κινούνταν πεζή και της επιτέθηκαν, με σκοπό να αρπάξουν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Ο 48χρονος ακινητοποίησε την ηλικιωμένη και η 49χρονη τράβηξε βίαια την αλυσίδα, ασκώντας της παράλληλα πίεση στο λαιμό προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της.

Η 49χρονη δε δίστασε να σύρει την ηλικιωμένη γυναίκα στο έδαφος για αρκετά μέτρα, τραυματίζοντας την, έως ότου ολοκληρώσει τον εγκληματικό σκοπό της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 85χρονη έσπασε το ισχίο της, νοσηλεύτηκε για καιρό στο νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται κατάκοιτη στο σπίτι της.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

axarnea.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *