29/03/2024 8:29 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη! «Μπαμπά μου ήσουν ο καλύτερος»

"Καλό παράδεισο, γιατί σίγουρα εκεί ανήκεις ψαρά μου"


Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν οι κάτοικο στο Πόρτο Ράφτη το δυστύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη όταν ένας 57χρονος παρασύρθηκε θανάσιμα από αγροτικό αυτοκίνητο ενώ έκανε απολύμανση σε γκαράζ πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής εικόνα για το δυστύχημα, ο 57χρονος βρισκόταν πίσω από ένα φρεάτιο και έκανε απολύμανση όταν μια 59χρονη γυναίκα μπήκε στο γκαράζ με το αγροτικό που οδηγούσε, δεν τον αντιλήφθηκε και τον παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα τον άτυχο άνδρα. Τ

Όπως μετέδωσε το STAR η γυναίκα μετά το δυστύχημα ήταν σε κατάσταση σοκ και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε και συνέβη η τραγωδία. Κατέβηκα από το αμάξι και δεν πίστευα αυτό που έγινε». Για να απεγκλωβιστεί, μάλιστα, η σορός του 58χρονου χρειάστηκε να σηκωθεί το αγροτικό αυτοκίνητο κάτω από το οποίο είχε σφηνώσει το άψυχο κορμί του άτυχου άνδρα.

Συγκινεί ο γιος του

Την ίδια ώρα ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο δημόσιος αποχαιρετισμός στον άτυχο 57χρονο από τον γιο του ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook γράφει για τον πατέρα του:

«Μπαμπά μου, ήσουν ο καλύτερος άνθρωπος. Ο καλύτερος μου φίλος. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να σου μοιάσω στο ελάχιστο σαν άνθρωπος και σαν πατέρας. Ήσουν το στήριγμά μας. Σε ευχαριστούμε για όλα! Θα σε τιμάω πάντα μέσα από τις πράξεις μου. Καλό παράδεισο, γιατί σίγουρα εκεί ανήκεις ψαρά μου».

  • Η 59χρονη οδηγός του αγροτικού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά το τραγικό δυστύχημα και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *