27/07/2024 3:24 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στο Μενίδι κάνουν… πάρτι χιλιάδες ληστές! Στο Α.Τ υπηρετούν τέσσερις αστυνομικοί

Αμέτρητες οι περιπτώσεις κατοίκων που έπσαν θύματα μικρών και μεγάλων ληστών και κλεφτών


Για μια ακόμη φορά, οι Αχαρνές έγιναν πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Αμέτρητες οι μαρτυρίες που έπεσαν θύματα ληστών και κλεφτών. Για το μπαράζ ληστειών, για την ανομία, για τον τρόμο των πολιτών που μένουν σε αυτή τη ξεχασμένη από την Πολιτεία γωνιά της Αττικής, μίλησαν σε τηλεοπτικό κανάλι κάτοικοι της περιοχής.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του Star Channel το οποίο φιλοξένησε αποκλειστικές δηλώσεις από τη γυναίκα που πριν λίγες ημέρες τραυματίστηκε σοβαρά από ληστή που προσπάθησε να της αρπάξει τη τσάντα.

“Σερνόμουν στο δρόμο. Με έπνιγε το λουρί”

“Πονάω, πονάω παντού και όσο περνάνε οι μέρες πονάω ακόμη περισσότερο. Αυτό που νιώθω, επίσης, είναι φόβος. Πως θα ξαναβγώ έξω; Να περπατάς αμέριμην στο δρόμο και παραλίγο να πεθαίνεις. Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό χωρίς να έχω πειράξει κανέναν;”

Η κυρία Πηνελόπη κλαίγοντας περιέγραψε στον Γιάννη Γκούμα την κόλαση που έζησε όταν άντρας την έσυρε στο δρόμο για να της αρπάξει την τσάντα.

“Ένιωσα να μου τραβάνε τα μαλλιά από πίσω. Την ώρα που με τράβηξε, με γύρισε. Το μισό μου σώμα σερνόταν στο δρόμο ενώ προσπαθούσα να βγάλω το λουρί από τον λαιμό μου γιατί με έπνιγε“.

Η γυναίκα είχε ξεκινήσει από το σπίτι της και πήγαινε στη δουλειά της σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Ξαφνικά ο αναβάτης της μοτοσικλέτας σε μια προσπάθεια να της αρπάξει την τσάντα, όχι μόνο την πέταξε κάτω, αλλά την έσυρε για αρκετά μέτρα.

“Προσπαθούσα να σωθώ, αυτός συνέχιζε και εγώ δεν μπορούσα ούτε να φωνάξω γιατί είχα σοκαριστεί. Προσπαθούσα να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Όταν άρπαξε τη τσάντα και ελευθερώθηκε ο λαιμός, έπεσα με δύναμη στο έδαφος. Ο λαιμός μου είναι χτυπημένος, το χέρι μου έχει ραγίσει και το σώμα μου είναι γεμάτο μώλωπες”.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον κακοποιό, όμως η κυριά Πηνελόπη δεν είναι το μοναδικό θύμα.

“Μου άρπαξαν την τσάντα δύο 12χρονα”

Ένας ιερέας είδε ξαφνικά μέσα στο σπίτι του ένα ληστή ο οποίος προσποιήθηκε τον τραυματία για να τον ξεγελάσει. Πήρε το πορτοφόλι του που είχε μέσα χρήματα και τις κάρτες του ιερέα και εξαφανίστηκε.

Το τρίτο θύμα ληστείας μέσα σε λίγες ώρες στο Μενίδι ήταν ο κύριος Χρήστος ο οποίος έκανε το λάθος να μπει με το αυτοκίνητό του στον οικισμό των Ρομά στην Αγία Σωτήρα. Εκεί λοιπόν τον πλεύρισαν δύο δωδεκάχρονα παιδιά.

“Κοιτάζω, είναι ένα κοριτσάκι περίπου 12 χρονών με το που κοίταξα εγώ το κοριτσάκι βρίσκει την ευκαιρία ο νεαρός και μου αρπάζει μια τσάντα” περιγράφει το θύμα.

Έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και βούτηξαν την τσάντα

Η κυρία Ρούλα είχε πάει στο νεκροταφείο Αχαρνών να περιποιηθεί τον τάφο του συζύγου της. Μεγάλο το λάθος της αφού στο Μενίδι οι πολίτες δεν έχουν το αυτονόητο δικαίωμα να ζουν ασφαλείς και να μπορούν να κινηθούν ελεύθεροι χωρίς την απειλή των παραβατικών.

Όσο η γυναίκα ήταν εντός του νεκροταφείου, γνωστοί άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να της σπάσουν το αμάξι και να της κλέψουν τη τσάντα η οποία περιείχε πολύτιμα έγγραφα και σεβαστό χρηματικό ποσό.

Όταν πήγε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, βρήκε το Α/Τ… άδειο. Ένας αστυνομικός που είχε βάρδια της είπε αν μπορεί να περάσει αργότερα ή αύριο ώστε να υπάρχει κάποιος να καταγράψει το περιστατικό.

Όπως μας ενημέρωσαν από το αστυνομικό τμήμα, ο όγκος των ληστειών, των κλοπών, των άσκοπων πυροβολισμών στο Μενίδι είναι τόσο μεγάλος, ώστε οι τέσσερις αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας που είναι υπεύθυνοι για τη διαλεύκανσή τους, δεν προλαβαίνουν ούτε να τις αρχειοθετήσουν!

axarnea.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *