19/05/2024 3:53 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα! Υπέστη καρδιακό επεισόδιο μέσα στο πλοίο της γραμμής

Σοκ για όσους ταξίδευαν με το πλοίο της γραμμής Ραφήνας-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος


Πραγματικό σοκ ήταν για όσους ταξίδευαν το απόγευμα της Παρασκευής, με το δρομολόγιο της γραμμής από το λιμάνι της Ραφήνας προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο. Την ώρα που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο το πλοίο “Θεολόγος Π”, ένας άνδρας 78 ετών υπέστη καρδιακό επεισόδιο πάνω στο πλοίο “Θεολόγος Π” το οποίο είχε φύγει από τη Ραφήνα για το προγραμματισμένο δρομολόγιο προς Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.

Στον άτυχο άνδρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτες γιατρούς που ταξίδευαν εκείνη την ώρα εντός του πλοίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής, ΚΑΤ

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες της Παρασκευής, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, ότι 78χρονος ημεδαπός επιβάτης του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π” Ν.Π.11479, υπέστη καρδιακό επεισόδιο εντός του πλοίου και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Ραφήνας προς τους λιμένες Άνδρου – Τήνου – Μύκονου.

Στον ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτες γιατρούς που ευρίσκονταν εντός του πλοίου, ενώ στην συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής, Κατ.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *