05/05/2024 11:35 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέα Μάκρη! “Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι μου δύο φορές σε ένα μήνα”

Κάτοικος της περιοχής έχει γίνει στόχος κακοποιών - Έβαλε μέχρι και συρματοπλέγματα για να προστατέψει την οικογένειά του


Δύο φορές υπήρξε θύμα διαρρηκτών, κάτοικος της Νέας Μάκρης, ο οποίος μιλώντας για τις κλοπές που έχουν γίνει σπίτι του είπε πως “Μπήκαν μέσα και τα πήραν όλα”! Τόνισε μάλιστα πως εκτός από κάμερες έχει τοποθετήσει και συρματοπλέγματα ώστε να διαφυλάξει την οικογένειά του, από παρόμοιες παραβιάσεις στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα κάτοικος Νέας Μάκρης μίλησε στον Alpha για τη δική του περιπέτεια και τη διάρρηξη στο σπίτι του. Όπως είπε ο Ανδρέας Κατσούρας, στις 8:οο το πρωί έφυγε η γυναίκα από το σπίτι και στις 8:12 «μπήκαν μέσα οι διαρρήκτες και τα πήραν όλα».

Σύμφωνα με το marathonpress.gr όπως ανέφερε ο κάτοικος της περιοχής αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα και άφησαν το σπίτι σε κακή κατάσταση, ενώ είχαν αφαιρέσει και τη σειρήνα του συναγερμού βάζοντάς τη σε κουβά με νερό.

Χτυπούσαν κυρίως πρωϊνές ή μεσημεριανές ώρες, όταν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών έλειπαν στις δουλειές τους. Ο κ. Κατσούρας από τη Νέα Μάκρη αποκάλυψε πως μέσα σε ένα μήνα οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του δύο φορές. Από τότε εκτός από κάμερες τοποθέτησε μέχρι και συρματοπλέγματα για να προστατέψει τον ίδιο και την οικογένειά του.

Τα μέλη της σπείρας συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ωρωπού μετά από καταδίωξη λίγη ώρα αφότου είχαν αδειάσει ένα σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *