27/07/2024 3:11 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

O Χρήστος Μενιδιάτης χειροκρότησε τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολεόυ Αχαρνών (φωτό)

Οι μαθητές παρουσίασαν τη Μουσικοθεατρική παράσταση “Ο τόπος μου είναι μαγικός”


Με το φως, την ενέργεια και τη δημιουργικότητά τους γέμισαν το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» οι μαθητές/τριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών που παρουσίασαν τη Μουσικοθεατρική παράσταση “Ο τόπος μου είναι μαγικός”, στο πλαίσιο του 26ου παιδικού φεστιβάλ “Μάριος Δημήτριος Σουλούκος”. Τα παιδιά εισέπραξαν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο θέατρο ενώ μεταξύ των θεατών ήταν ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός και ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μαζί με τον Δήμαρχο που παρακολούθησαν την εξαιρετική προσπάθεια παιδιών και εκπαιδευτικών.

“Η παράσταση των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, στο πλαίσιο του Παιδικού Φεστιβάλ Αχαρνών, με έκανε περήφανο για τη δημιουργικότητα και την πρόοδο των παιδιών μας αλλά και για το αξιέπαινο έργο των εκπαιδευτικών μας. Ο Δήμος Αχαρνών είναι μια πόλη με άριστο επίπεδο δημόσιων σχολείων και δε σταματάμε ποτέ να ενισχύουμε την εκπαίδευση με κάθε δυνατό μέσο.

Τα παιδιά μας είναι το μέλλον της πόλης και η βασική μας προτεραιότητα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!”, ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media, ο Δήμαρχος Αχαρνών.

Σε αυτή την όμορφη γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών παρευρέθηκαν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Χριστίνα Κατσανδρή, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

doxthi.gr

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *