25/02/2024 5:36 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Κανονικά η δίκη! “Όχι” στο αίτημα για διακοπή

Το δικαστήριο αποφάσισε ακόμη να διορίσει αυτεπαγγέλτως δυο νέους δικηγόρους για τον δολοφόνο της Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά


Το δικαστήριο με απόφασή του έκρινε ότι η παραίτηση δεν μπορεί να γίνει σε αυτό το στάδιο της δίκης απορρίπτοντας το αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου περί παραίτησής του από τα ένδικα μέσα. Έτσι διέταξε τη συνέχιση της διαδικασίας.

Το δικαστήριο ακόμη αποφάσισε να διορίσει αυτεπαγγέλτως δυο νέους δικηγόρους για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα, ο εισαγγελέας ανέφερε πως αν υπάρξουν δυο αρνήσεις από τους αυτεπαγγέλτως διοριζόμενους δικηγόρους τότε η δίκη του πιλότου μπορεί να συνεχιστεί και χωρίς συνηγόρους.

“Το ζήτημα της παραίτησης έχει ένα χρονικό περιθώριο που εξαντλείται στην έναρξη της συζήτησης της υπόθεσης. Μετά από την έναρξη δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση. Αυτό ορίζεται για να μην διακωμωδείται η διαδικασία και να μην γίνονται άσκοπες δικάσιμοι. Ξέρετε καλά νομικά και το ξέρετε όλο αυτό. Άρα η δίκη θα πρέπει να συνεχιστεί” είπε ο εισαγγελέας νωρίτερα, ενώ οι δικηγόροι του 35χρονου γνωστοποίησαν την παραίτησή τους.

enikos.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *