27/07/2024 7:05 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χαμός στην Αρτέμδα! ‘Εριξαν μπαλωθιές σε κρητικό γλέντι – Συνέλαβαν δύο

Κινητοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς


Χαμός στην Αρτέμιδα αργά το βράδυ της Τετάρτης, όταν σε κρητικό γλέντι που γινόταν σε μαγαζί της περιοχής έριξαν μπαλωθιές. Τα μπαμ και μπουμ αναστάτωσαν τους περίοικους που κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία και προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.

Συγκεκριμένα με εντολή Εισαγγελέα, αποφασίστηκε συντονισμένη επιχείρηση Υπηρεσιών της Ασφάλειας με καταγγελία για μπαλωθιές, σε γλέντι Κρητών σε μαγαζί της Αρτέμιδας. Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν πληρώματα της ΟΠΚΕ για παράβαση του νόμου περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς με το γλέντι να.. ολοκληρώνεται.

Η καταγγελία για επαναλαμβανόμενες ριπές (μπαλωθιές) σε κρητικό γλέντι που έλαβε χώρα σε μαγαζί στην περιοχή της Αρτέμιδας (15/06-02.00) προκάλεσε κινητοποίηση και έντονη αστυνομική δύναμη μετέβη στο σημείο.

Πληρώματα της ΟΠΚΕ μετέβησαν στο σημείο και από απόσταση επιτηρούσαν τον χώρο καθώς οι συμμετέχοντες στο κρητικό γλέντι είχαν καταναλώσει αλκοόλ και είχαν στην κατοχή τους όπλα.

Στο σημείο ενημερώθηκε και μετέβη ο Διευθυντής Επόπτης, καθώς επίσης Εισαγγελέας ο οποίος με διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ μετέβησαν στο σημείο λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού ατόμων.

nantiareport.gr

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *