26/02/2024 7:19 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συνδικάτο Αττικής – Καταγγελία: “Η Δημοτική Αρχή Ωρωπού μας συμπεριφέρεται σαν… δούλους”

Τι αναφέρει στην αναακοίνωση που εξέδωσε


Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ωρωπού ” και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας που επιτέθηκε φραστικά σε 4 εργαζόμενους του δήμου, εκ των οποίων ο ένας είναι μέλος της διοίκησης του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ, επειδή απαίτησαν να σταματήσουν τα στελέχη της Διοίκησης να συμπεριφέρονται στους συναδέλφους ως δούλους.

Παράλληλα και σύμφωνα με καταγγελίες των συναδέλφων στελέχη της Δημοτικής Αρχής «αξιοποιούν» τους συναδέλφους και σε δουλειές πέρα από τις εργασίες του δήμου όπως για παράδειγμα σε καθαρισμό από κλαδιά της οικίας τους. Και βέβαια όλα αυτά γίνονται με την ανοχή του Δημάρχου που, ενώ γνωρίζει για την απαράδεκτη συμπεριφορά των συνεργατών, δεν έχει πάρει θέση για το ζήτημα”.

Στην παραπάνω σχετική του ανακοίνωση το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ρωτά : “Από που προβλέπετε οι συνάδελφοι να καθαρίζουν ιδιωτικούς χώρους αιρετών; Από ποια νομοθεσία ακριβώς προβλέπεται οι αντιδήμαρχοι να καθορίζουν ποιες εργασίες θα γίνονται μέσα στην ημέρα και όχι οι φυσικοί προϊστάμενοι των συναδέλφων;

Δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ωρωπού αντιμετωπίζουν τους συναδέλφους ως εργαζόμενους δεύτερης κατηγορίας.

Προειδοποιούμε τον Δήμαρχο και συνολικά τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ωρωπού, να αλλάξουν συμπεριφορά. Η τρομοκρατία δεν περνάει. Οι εργαζόμενοι δεν είναι δούλοι και ο δήμος δεν είναι τσιφλίκι τους. Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ήδη έχει ξεκινήσει στη συλλογή στοιχείων προκειμένου άμεσα να προχωρήσει σε καταγγελία προς την επιθεώρηση εργασίας”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *