25/02/2024 5:09 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Μικρούτσικος ζει έναν εφιάλτη! Βγαίνει στο σφυρί το σπίτι του στην Κηφισιά

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ζει έναν εφιάλτη, αφού βρίσκεται αντιμέτωπος με το να χάσει την κατοικία του στην Κηφισιά. Ο πλειστηριασμός έχει οριστεί για τις 5 Ιουλίου με τιμή πρώτης προσφοράς 365.000 ευρώ, ενώ επισπεύδουσα είναι η doValue.

Ειδικότερα πρόκειται για oικόπεδο γωνιακό επιφανείας 1834,26 τ.μ. στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Ευβοίας πλησίον του Άλσους Κηφισιάς και του σταθμού ΗΣΑΠ.

Επί του ανωτέρω οικοπέδου έχει ανεγερθεί συγκρότημα κατοικιών στο οποίο περιλαμβάνονται:

-Η μεζονέτα (διώροφη κατοικία) η οποία έχει αυτοτελή επιφάνεια 137,60 τμ και προσαρτημένη επιφάνεια 23,30 τμ, ήτοι συνολική επιφάνεια 160,90 τμ και ποσοστό συνιδιοκτησίας στο οικόπεδο 119/1000. Συνορεύει Βόρεια με άλλη μεζονέτα και με κοινόχρηστο κήπο, Νότια με ιδιόχρηστο κήπο και πέραν αυτού με την οδό Ευβοίας, Ανατολικά με ιδιόχρηστο κήπο και πέραν αυτού με την οδό Μενάνδρου και Δυτικά με κοινόχρηστο και ιδιόχρηστο κήπο.

Ανήκει στο ανατολικό συγκρότημα κατοικιών του οικοπέδου και έχει στο ισόγειο την είσοδο, το wc, κουζίνα, καθημερινό με χώρους καθιστικού και φαγητού και σκάλα ανόδου. Στον όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά, εξώστες και σκάλα ανόδου στο δώμα. Στο δώμα εκτός από τον υπαίθριο χώρο ταράτσας υπάρχει η απόληξη του κλιμακοστασίου και χώρος αποθήκης της στέγης (σοφίτα). Στην μεζονέτα ανήκει η αποκλειστική χρήση ακαλύπτου (κήπου) 235 τμ.

–Αποθήκη υπογείου με επιφάνεια 8,60 τμ

–Θέση στάθμευσης υπογείου, επιφάνειας 12,50 τμ,

Οι τιμές πρώτης προσφοράς

Οι τιμές πρώτης προσφοράς έχουν οριστεί για τη μεζονέτα σε 365.000 ευρώ, για την αποθήκη σε 3.000 ευρώ και για το χώρο στάθμευσης σε 7.000 ευρώ.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *