26/02/2024 1:46 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διεγράφη υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Ανατολική Αττική! Τι συνέβη…

"Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της Νέας Δημοκρατίας"


Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη ο υποψήφιος βουλευτής, Σπήλιος Κρικέτος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Απόψεις , όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπ.Κρικέτος δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας. Η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, με φύλαξη των συνόρων αλλά με προστασία της ανθρώπινης ζωής, διασώζοντας χιλιάδες ανθρώπους που κινδυνεύαν στη θάλασσα και δίνοντας τέλος σε κολαστήρια όπως αυτό της Μόριας. Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της ΝΔ».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, την αποπομπή του υποψηφίου βουλευτή και πρώην συνδικαλιστική αστυνομικού είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από δηλώσεις που έκανε ο Σπήλιος Κρικέτος σε τηλεοπτική εκπομπή:

“Αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοιχτά της Πύλου, αν φτάνανε στη χώρα μας θα κλέβανε, δεν θα δούλευαν και θα μένανε 15 σε μια γκαρσονιέρα;” τον ρωτά ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός. “Οι προηγούμενοι που είχαν έρθει που δεν πνίγηκαν τι κάνανε; Αυτό κάνανε” του απαντά ο κ. Κρικέτος.

Να θυμίσουμε πως ο κ. Κρικέτος ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική και στις εκλογές του Μαϊου είχε πάρει 3.257 σταυρούς και βρέθηκε στην τελευταία θέση ανάμεσα στους υπόλοιπους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στην Ανατολική Αττική.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *