02/03/2024 5:31 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής από το Κέντρο δια βίου μάθησης του Δήμου Αχαρνών

Συμπληρώστε μια αίτηση και δηλώστε συμμετοχή


Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα Πληροφορικής θα πραγματοποιηθούν από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών για τους ενήλικες κατοίκους του Δήμου.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψηφίου.

Στα τμήματα Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών θα δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα για τα οποία είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση και των τεσσάρων ενοτήτων για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Για να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές τις 3 ενότητες για πιστοποίηση (Word 2016, Excell 2016 & Internet/Outlook 2016), θα πρέπει να έχουν παρακολουθήσει και την ενότητα 1 (Windows 10) που αναφέρεται σε όλες τις βασικές έννοιες και εργασίες που έχουν να κάνουν με μία τυπική χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΡΕΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ
1 Windows 10 (χρήση Η/Υ & Διαχείριση αρχείων) 25 50 20
2 Word 2016 (Επεξεργασία κειμένου) 25 47 3 Excell 2016 (Υπολογιστικά Φύλλα) 25 47
4 Internet /Outlook 2016 (Διαδίκτυο & Ηλεκτρονική Επικοινωνία) 25 47
5 Πιστοποίηση σε Word, Excell, Internet/Outlook – 47

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών» και αφορά την παροχή υπηρεσιών για την διεξαγωγή προγραμμάτων Πληροφορικής σε βάρος του προϋπολογισμού εξόδων του Δήμου Αχαρνών.

Όλα τα προγράμματα θα ολοκληρώνονται στους χώρους του Εκπαιδευτικού Κέντρου – Βασιλικής Παπακωνσταντίνου – Πατρών 13, Τ.Κ. 13671 – Αχαρνές. Τα μαθήματα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, είναι εφικτό να γίνονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, μεσημέρι και απόγευμα τις ώρες που θα υποδεικνύονται από τη διοίκηση του Φροντιστηρίου

Ο κάθε εκπαιδευόμενος υποχρεούται να παρακολουθήσει συστηματικά τα προγράμματα Πληροφορικής. Δύναται να απουσιάζει κάποιες φορές, οι απουσίες όμως, δεν μπορούν να υπερβαίνουν το 20% του συνόλου των ωρών που διαρκούν τα προγράμματα (π.χ. 5 ώρες για ένα πρόγραμμα διάρκειας 25 ωρών).

Εάν υπερβούν το όριο των απουσιών τότε αυτομάτως διαγράφονται απ’ το κατάλογο των εκπαιδευομένων και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν πλέον το μάθημα.

Η αποδοχή, επομένως, της πρόσκλησης για την παρακολούθηση των τεσσάρων ενοτήτων με την πιστοποίηση είναι δεσμευτική και θα πρέπει να γίνεται με συναίσθηση ευθύνης της υποχρέωσης που αναλαμβάνετε.

Σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας κάποιοι εκπαιδευόμενοι επιθυμούν να διακόψουν τη συμμετοχή τους στα προγράμματα, πρέπει να μας το γνωστοποιούν τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικά, καθώς και τους λόγους που τους ώθησαν σε μια τέτοια απόφαση.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δ. Αχαρνών: Υπεύθυνη Τηλ. επικοινωνίας: Μπούκη Ελεάνα 2132072470

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο κεντρικό πρωτόκολλο info@acharnes.gr και όσοι ενδιαφερόμενοι δεν δύναται να υποβάλλουν ηλεκτρονική συμμετοχή, μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, 2ος όροφος, και ώρες 09:00 πμ έως 15:00 μμ στο Δημαρχείο Αχαρνών,

Φιλαδελφείας 87& Αθ. Μπόσδα.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *