26/02/2024 8:54 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαραθώνας: Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης του Δημάρχου Στέργιου Τσίκα

Καλωσόρισε τα νέα μέλη του συνδυασμού, υπενθυμίζοντας τον ενωτικό χαρακτήρα της παράταξης


Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η γεμάτη παλμό προεκλογική εκδήλωση της παράταξης «Πορεία Πράξης», στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, με πολύ μεγάλη συμμετοχή παλιών και νέων μελών του συνδυασμού.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας αφού ευχαρίστησε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την αγαστή συνεργασία, καλωσόρισε τα νέα μέλη της «Πορείας Πράξης», υπενθυμίζοντας τον ενωτικό χαρακτήρα της παράταξης.

Τονίζοντας την ειλικρίνεια της Δημοτικής Αρχής απέναντι στους δημότες, την οποία θα συνεχίσει να διαφυλάττει σαν κόρη οφθαλμού, αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που ολοκληρώθηκαν σε όλους τους τομείς κατά τη διάρκεια της τρέχουσας τετραετίας, σε όσα είναι σε εξέλιξη, σε όσα δρομολογήθηκαν και ξεκινούν, αλλά και στο όραμά του για έναν καλύτερο Μαραθώνα, αναλύοντας τους στόχους του για την επόμενη πενταετία.

Ευχαρίστησε όλους τους δημότες για την υπομονή τους, καθώς όπως ανέφερε ο Δήμος Μαραθώνος έχει μετατραπεί από άκρη σ’ άκρη σε εργοτάξιο λόγω της ταυτόχρονης υλοποίησης πολλών έργων, υπενθυμίζοντας ότι η ταλαιπωρία είναι προσωρινή αλλά τα έργα μόνιμα.


Ξεχωριστή ήταν η αναφορά του στο θέμα του ΧΥΤΑ/Υ Γραμματικού, όπου τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της διοίκησής του, κατάφερε, όπως είχε δεσμευθεί, να μην απορριφθεί ούτε ένα σκουπίδι στον συγκεκριμένο χώρο, χάρη στον συνεχή αγώνα και σε συνεργασία με τους συλλόγους του Δήμου από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του.

Έντυπα με το έργο της Δημοτικής Αρχής μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά και να συμμετέχουν ενεργά στην τεράστια προσπάθεια που συντελείται προς όφελος του τόπου μας.

Η «Πορεία Πράξης» συνεχίζει να υλοποιεί τις δεσμεύσεις της. Είναι η δύναμη προοπτικής και δημιουργίας για το Μαραθώνα μας, με τη δυναμική της σταθερότητας, της γνώσης, της εμπειρίας, της εργατικότητας, της ειλικρίνειας, και παράλληλα με φρέσκιες ιδέες και με σύγχρονη προσέγγιση των θεμάτων που απασχολούν τους δημότες.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *