18/05/2024 11:00 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιώργος Χριστόπουλος: Ούτε με Βασιλόπουλο… ούτε με Ξηντάρα!

Ο γιατρός ξεκαθάρισε πως... "με αυτές τις τακτικές, αναγκάζομαι να απομακρυνθώ από τα πολιτικά δρώμενα του τόπου μου"


Με μια διευκρινιστική δήλωση ο τ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση του, σχετικά με όσα ακούγονται για στήριξη σε υποψήφιους δημάρχους στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο κ. Χριστόπουλος ξεκαθαρίζει πως: “με αυτές τις τακτικές, αναγκάζομαι να απομακρυνθώ από τα πολιτικά δρώμενα του τόπου μου”.

Συνεπώς με δεδομένο ότι οι Βασιλόπουλος και Ξηντάρας επιθυμούν την ενταξή του στα ψηφοδέλτια τους ή τουλάχιστον ευελπιστύν στην στηριξή του, ο κ. Χριστόπουλος είναι σαφής πως θα απομακρυνθεί από αυτή την διαδικασία.

Διαβάστε όλη την δήλωσή του:

“Θλίβομαι βαθύτατα που πράξεις απελπισίας άλλων, υποχρεώνουν εμένα να κάνω δήλωση διάψευσης ώστε να αποκατασταθεί η αυτοδιοικητική μου στάση και πορεία. Τα πρόσφατα δημοσιεύματα που με θέλουν να παρέχω στήριξη σε υποψήφιο/ους Δήμαρχο/ους του δήμου μας, είναι μυθεύματα, δεν προέρχονται από εμένα και είναι προϊόν αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και στιγματισμού του προσώπου μου.

Τα δημοσιεύματα αυτά και οι πράξεις, όπως γνωρίζετε, δεν είναι του χαρακτήρα μου και δυστυχώς με αυτές τις τακτικές αναγκάζομαι να απομακρυνθώ από τα πολιτικά δρώμενα του τόπου μου, του Δήμου που υπηρέτησα ως Δήμαρχος με ήθος και αξιοπρέπεια.

Παραμένω ωστόσο ΕΝΑΣ ενεργός πολίτης…..

Δηλώνω λοιπόν, ότι οτιδήποτε ακούτε ή διαβάσετε για μένα, να μην το πιστεύετε αν δεν το ακούσετε ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

Καλώ δε, όσους έχουν εμπλακεί με τα δημοσιεύματα αυτά, να τα αποσύρουν και να παραδεχτούν ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση. Ζητώ αυτή τη διάψευση, να την κοινοποιήσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Σας εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Γιώργος Χριστόπουλος

Ειδικός Παθολόγος

τ. Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *