07/05/2024 5:40 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πατέρας δύο παιδιών έχασε τη ζωή του με τη μηχανή του στον Γέρακα

Οργή και αγανάκτηση από τους κατοίκους για τον δρόμο καρμανιόλα


Δεν λέει να κοπάσει η οργή και η αγανάκτηση των κατοίκων του Γέρακα με όσα τροχαία γίνονται στην Εθνικής Αντιστάσεως και με τις χαμένες ψυχές που φεύγουν στον δρόμο. Δεν πάει πολύ καιρός που ένας πατέρας δύο παιδιών έχασε τη ζωή του με τη μηχανή του σε θανατηφόρο τροχαίο όταν έγινε παραβίαση του “Stop”!

Ο κ. Ηλίας Γρηγοριάδης δεν μπορεί να το χωνέψει πως χάθηκε ένας άνθρωπος τόσο άδικα. “Αντιστασεως και μαυροβουνιωτου στο Γερακα… Μεσα σε εναμιση μηνα 2 τροχαια στην ιδια διασταυρωση… Το ενα θανατηφορο με παραβιαση STOP με αποτελεσμα να σκοτωθει με τη μηχανη του πατερας 2 παιδιων και το αλλο την προηγουμενη βδομαδα παλι το ιδιο με αποτελεσμα να παρασυρουν παλι μηχανη με ζευγαρι ηλικιωμένων μπροστα στη λαικη”, αναφέρει έξαλλος με όλα αυτά.

Και συμπληρώνει: “ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ? που καθε μερα χαροπαλευουν ανθρωποι? Οι αρμοδιοι ας απαντησουν…”.

Από την άλλη ο κ. Παναγιώτης Πετρής τονίζει: “Τελικά με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως στον Γέρακα, τι θα γίνει.
Θα περιμένουμε να θρηνήσουμε και άλλους συμπολίτες μας για να παρθούν μέτρα;

Εκείνοι οι κόμβοι που ήταν στο πρόγραμμα της δημοτικής αρχής στις τελευταίες εκλογές, τι έγιναν. Επιτρέπεται να υπάρχει μέσα στην πόλη δρόμος χωρίς προστατευτικό κιγκλίδωμα, που οι οδηγοί τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες;
Σαμαράκια απαγορεύονται, και καλώς.

Οι κόμβοι, δεν θα έκοβαν λίγο την ταχύτητα; Για να το δει η δημοτική αρχή πάλι αυτό το θέμα“.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *