06/05/2024 2:32 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κορωπί: Δ. Κιούσης και Γ. Παπαευθυμίου έδωσαν τα χέρια

Κατεβαίνουν μαζί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου


Μια σημαντική εξέλιξη για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Κρωπίας ενόψει και των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, είδε το φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Τετάρτης (28/6/23).

Όπως προκύπτει από δηλώσεις του δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Νέο Ξεκίνημα», Δημήτρη Κιούση και του επικεφαλής της παράταξης «Το Κορωπί στο Επίκεντρο», Γιάννη Παπαευθυμίου, οι δύο παρατάξεις θα κατέλθουν ως «συνασπισμός παρατάξεων στις επικείμενες εκλογές».

Η κίνηση αυτή φαίνεται να ξεκαθαρίζει ακόμη περισσότερο το τοπίο στον αυτοδιοικητικό χάρτη του Δήμου Κρωπίας αφού ενδυναμώνει σημαντικά την ήδη ισχυρή παράταξη του κ. Κιούση.

Στη σχετική γραπτή ανακοίνωσή τους οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων αναφέρουν τα εξής:

«Η τρέχουσα περίοδος ως απόρροια της υποχρηματοδότησης, της εσωτερικής υποτίμησης και των ριζοσπαστικών αλλαγών σε διεθνές και εθνικό επίπεδο χαρακτηρίζεται από τεράστιες αξιακές, κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις.

Η πρόσφατη διοικητική περίοδος κατέδειξε την καταλυτική σημασία της σύνθεσης προς όφελος του τόπου και τη διαλυτική επίδραση της τοξικότητας στην κοινωνία. Το Κορωπί βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η κοινωνία κατακερματισμένη, κουρασμένη και σε ανάγκη αναμένει κατανόηση, λύσεις και θετικές αλλαγές.

Οι προκλήσεις αυτές απαιτούν εμπειρία, βαθιά γνώση των αυτοδιοικητικών θεμάτων, ισχυρά τεχνοκρατική προσέγγιση, σχέδιο και νέες προσεγγίσεις. Η αδήριτη αυτή ανάγκη για θετική προσέγγιση, υπερβατική διάθεση και προσφορά ωθεί ενεργούς, υπεύθυνους πολίτες και αυτοδιοικητικούς στην αναζήτηση δημιουργικών συνθέσεων.

Για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών ενώνουμε δυνάμεις.

Οι δυο δημοτικές παρατάξεις, η Διοικούσα παράταξη “Νέο Ξεκίνημα” και “Το Κορωπί στο Επίκεντρο” (“Επίκεντρο”), η ελάσσων αντιπολίτευση, συμφωνούν να κατέλθουν ως συνασπισμός παρατάξεων στις επικείμενες εκλογές».

Υπενθυμίζεται ότι στις δημοτικές εκλογές του 2019, η παράταξη του Δημήτρη Κιούση είχε καταφέρει περιφανή νίκη συγκεντρώνοντας από την πρώτη Κυριακή ποσοστό 70,59% και εκλέγοντας 23 δημοτικούς συμβούλους, ενώ η παράταξη του Γιάννη Παπαευθυμίου είχε καταφέρει ποσοστό 3,68% και την εκλογή του επικεφαλής της.

notioanatolika.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *