22/04/2024 3:36 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αχαρνές: Ξεκινά προβολές ο δημοτικός φορητός κινηματογράφος στις γειτονιές της πόλης

Οι προβολές των ταινιών θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους


Για ένα ακόμη καλοκαίρι ο Δήμος Αχαρνών και η ΔΗΚΕΑ φέρνουν γνωστές κινηματογραφικές ταινίες στις γειτονιές της πόλης από την Παρασκευή 14 Ιουλίου μέχρι τη Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Οι κάτοικοι των Αχαρνών, μικροί και μεγάλοι, θα απολαύσουν ξεχωριστές βραδιές σε πλατείες και προαύλιους χώρους όπου θα στήνεται ο δημοτικός φορητός κινηματογράφος και θα προβάλλονται γνωστές και αγαπημένες ταινίες.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες χρονιές ήταν εκατοντάδες οι συμπολίτες που παρακολούθησαν τις ταινίες που προβλήθηκαν από τον κινητό δημοτικό κινηματογράφο. Οι προβολές των ταινιών θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός τονίζει ότι οι «Βραδιές Κινηματογράφου» οι οποίες ξεκίνησαν από τη νυν δημοτική αρχή έχουν κριθεί θετικά από τον κόσμο, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια.

«Φέρνουμε τον κινηματογράφο στις γειτονιές της πόλης μας και μεριμνούμε για τη ψυχαγωγία των κατοίκων. Τους καλούμε για άλλη μια χρονιά να βιώσουν αυτή την μοναδική εμπειρία και να διασκεδάσουν με τις ταινίες που έχουμε επιλέξει».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *