29/04/2024 6:24 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επικό βίντεο με την Χριστίνα Λαμπίρη στην ΕΡΤ

Έφυγε από το Πικέρμι και βρήκε... κομμωτήριο στην Αγία Παρασκευή


Είπε να αφήσει για μια φορά τα κομμωτήρια στο Πικέρμι και να επισκεφθεί το… ιδιαίτερο κομμωτήριο του «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ. Η Χριστίνα Λαμπίρη πήγε όλο χαρά και την υποδέχθηκε η δημοσιογράφος Σοφία Τσίρκα, αλλά στην πορεία διαπίστωσε ότι την μπέρδεψαν με την Νικολούλη, ή την Σία Κοσιώνη, ακόμα και με την Φαίη Σκορδά!

Όπως καταλάβατε πρόκειται για ένα αστείο σκετσάκι της εκπομπής όπου στήθηκε στο κομμωτήριο η Χριστίνα Λαμπίρη και παρομοιάστηκε με πολλές παρουσιάστριες όπως η Αγγελική Νικολούλη, η Φαίη Σκορδά και η Σία Κοσιώνη.

Η Σοφία Τσίρκα ανέφερε πως την θαυμάζει γιατί την έχει δει ως παρουσιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και λίγο αργότερα επειδή παρουσιάζει εκπομπή για ανθρώπους που αγνοούνται. Στο τέλος ξεκαθάρισε πως δεν είναι ούτε η Φαίη Σκορδά αλλά η Χριστίνα Λαμπίρη κι ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει αναλάβει τα ηνία καμίας εκπομπής.

Η Χριστίνα Λαμπίρη εξέπληξε με τις υποκριτικές της ικανότητες αφού ανταποκρίθηκε άριστα στον… ρόλο της. Φυσικά η πλάκα και το γέλιο έδωσαν και πήραν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Δείτε ΕΔΩ το επικό στιγμιότυπο στο μεσημεριανό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *