29/04/2024 11:40 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τροχαίο-σοκ στη Ραφήνα! Νεκρός ο συνοδηγός, χαροπαλεύει ο οδηγός

Στο ένα όχημα, που είναι του Πολεμικού Ναυτικού (ναυτοδικείο) από την τρομακτική σύγκρουση, εγκλωβίστηκαν δύο άτομα


Τροχαίο-σοκ σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη 19/7 το μεσημέρι, λίγο μετά τις 12.00, στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη Διασταύρωση Ραφήνας, στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο σκοτώθηκε επιτόπου ενώ ο δεύτερος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ πολύ σοβαρά τραυματισμένος.

Συγκεκριμένα, η οδηγός ενός αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- και εμβόλισε δύο ΙΧ αυτοκίνητα που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, προς την Διασταύρωση με την σύγκρουση να είναι σφοδρή και το ένα από τα δύο οχήματα, να βρίσκεται  αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Στο όχημα, που είναι του Πολεμικού Ναυτικού (ναυτοδικείο) από την τρομακτική σύγκρουση, εγκλωβίστηκαν δύο άτομα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τα εδύο άτομα.

Λίγα λεπτά αργότερα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν το ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του και το δεύτερο σοβαρά τραυματισμένο. Δυστυχώς σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένας εκ των έχασε τη ζωή του, ενώ ο άλλος χαροπαλεύει, αφού είανι σοβαρά τραυματισμένος.

  • Με πληροφορίες από irafina.gr & marathonpress.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *