27/04/2024 11:01 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αυτός είχε ρημάξει τα σπίτια στο Πικέρμι και στη Παλαιά Φώκαια

Χειροπέδες σε 50χρονο για ληστείες και κλοπές κατά συρροή


Από το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, εξιχνιάστηκαν ληστεία και -8- περιπτώσεις κλοπών από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Ιουλίου έως τέλη Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονου αλλοδαπού για ληστεία, κλοπές κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ο οποίος είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 50χρονος προέβαινε συστηματικά σε διαρρήξεις-κλοπές (τετελεσμένες και σε απόπειρα) από οικίες, δρώντας κατά κύριο λόγο τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες σε Κηφισιά, Παλαιά Φώκαια και Πικέρμι.

Σε κάποιες περιπτώσεις, ο 50χρονος αφαιρούσε, εκτός των υπολοίπων κλοπιμαίων, κλειδιά αυτοκινήτου από τις οικίες που παραβίαζε, με τα οποία ξεκλείδωνε και εκκινούσε τα αυτοκίνητα των ιδιοκτητών που ήταν σταθμευμένα πλησίον των οικιών, χρησιμοποιώντας τα ως μέσα διαφυγής.

Όσον αφορά την τελεσθείσα ληστεία, ο 50χρονος εισήλθε σε οικία στην Κηφισιά, ακινητοποίησε υπό την απειλή όπλου την οικιακή βοηθό και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Ο 50χρονος είχε συλληφθεί τέλη Σεπτεμβρίου από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως μέλος συμμορίας που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *