29/04/2024 12:48 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άγρια συμπλοκή με όπλα και ξύλο στη Βάρη! Στο νοσοκομείο ένας 27χρονος

Τρία άτομα δέχθηκαν άγρια επίθεση από έξι δράστες στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου


Επίθεση δέχθηκαν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου από έξι άτομα, τρεις άνδρες στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου. Oι δράστες τους τραυμάτισαν χτυπώντας τους στο πρόσωπο και σε όλο τους το σώμα, με αποτέλεσμα ένας 27χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες την στιγμή που ένας 25χρονος μαζί με έναν 26χρονο επέβαιναν σε αυτοκίνητο, ενώ ένας 27χρονος τους ακολουθούσε με μηχανή, ένα άλλο αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω τους τέσσερις φορές.

Στη συνέχεια, ένας εκ των δραστών, απείλησε τον 25χρονο με όπλο, ενώ έτερος δράστης τον χτύπησε στο πρόσωπο. Την ίδια στιγμή, τον 26χρονο τον τραυμάτισαν σε όλο του το σώμα. Έπειτα, προσέγγισαν τον 27χρονο και τον χτύπησαν στο κεφάλι με την λαβή του όπλου, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, και με λακτίσματα τον τραυμάτισαν σε διάφορα σημεία του σώματος, και στη συνέχεια αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Σε βάρος των έξι άγνωστων δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Βάρης-Βούλας Βουλιαγμένης για σωματικές βλάβες, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

enikos.gr

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *