29/04/2024 4:35 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

H Φαίη Σκορδά στη Ραφήνα (φωτό)

Η γλυκιά παρουσιάστρια, πρόσχαρη όπως πάντα έβγαλε σέλφι σε όσους της το ζήτησαν


Παρέλαση επωνύμων γίνεται αυτές τις μέρες από το λιμάνι της Ραφήνας. Καλοκαίρι γαρ, και οι σελέμπριτις φέυγουν για τα νησιά. Μία τηλεπερσόνα που πέρασε από τα μέρη μας, ήταν και η ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.

Η γλυκιά Φαίη, πάντα με το χαμόγελο και πάντα καλωσυνάτη και πρόσχαρη, δεν χάλασε το χατίρι στον Φώτη Αρβανιτίδη, όπου ως γνήσιος παπαράτσι δεν του ξεφεύγει τίποτα, και έβγαλαν μια αναμνηστική φωτό, κοινώς σέλφι.

Η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε την φετινή τηλεοπτική χρονιά στις 7 Ιουλίου, όταν και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό συγκινημένη, λέγοντας “Να σας ευχαριστήσω όλους γι’ αυτό, να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΙ και φέτος κρατάω αυτή τη στιγμή να είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου, την οποία έζησα εδώ στον ΣΚΑΙ και έχει να κάνει με την ημέρα που αφιερώσαμε όλοι μαζί στο Make a Wish.

Και θα ήθελα με αυτό να κλείσουμε γιατί κάποια πράγματα δεν γίνονται μόνο για τον τηλεοπτικό χρόνο, αλλά έχουν και ουσία. Ευχαριστώ πολύ το Make a Wish γι’ αυτή τη συνεργασία. Και θέλω να κλείσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που ήσασταν μαζί μας και εσάς που ήσασταν δίπλα στο Make a Wish, δίπλα στο Πρωινό μας, δίπλα στα παιδιά που κάποιες ευχές τους έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και κάποιες άλλες σιγά σιγά προχωρούν προς την υλοποίησή τους. Με αυτό το βίντεο θέλω να κλείσουμε γιατί για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Καλό καλοκαίρι, πολλά φιλιά!».

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *