18/07/2024 1:42 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Μαρία Ναυροζίδου υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Πατούλη

«Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζω στην Παράταξή μας μια καταξιωμένη και δραστήρια προσωπικότητα", δήλωσε ο Περιφερειάρχης


Μια από τις πιο ισχυρές υποψηφιότητες για την Περιφέρεια Αττικής είναι αυτή της Μαρίας Ναυροζίδου, της μοναδικής υποψήφιας Ποντιακής καταγωγής στην Ανατολική Αττική και Προέδρου των Τριτέκνων η οποία κατεβαίνει με την παράταξη «Νέα Αρχή» του Γιώργου Πατούλη.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της Μαρίας Ναυροζίδου, ο Γιώργος Πατούλης την καλωσόρισε στην ομάδα της Νέας Αρχής, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που άνθρωποι με πολύπλευρη δράση και προσφορά, συντάσσονται με την Παράταξη, για να προσφέρουν κι αυτοί με τη σειρά τους τη γνώση, την εμπειρία τους, αλλά και την αγάπη τους για τον συμπολίτη.

«Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζω στην Παράταξή μας μια καταξιωμένη και δραστήρια προσωπικότητα, με πλούσιο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο, με αμέριστη αγάπη στα παιδιά και στον ιερό θεσμό της οικογένειας, αλλά και με αφοσίωση στον Ελληνισμό του Πόντου, από όπου κατάγεται και η ίδια. Είναι προφανές, πως άνθρωποι πολυσχιδείς, με τόσο ανήσυχο πνεύμα, δεν μπορούν, παρά να διοχετεύουν δημιουργικά και αποτελεσματικά, την ενέργειά τους μέσα από δράσεις κοινής ωφέλειας και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής, από όποια θέση και να βρίσκονται κάθε φορά.

Η Μαρία Ναυροζίδου είναι συνοδοιπόρος πλέον στην Παράταξή μας και συμμετέχει στον κοινό μας αγώνα για να δούμε την Αττική μας να αλλάζει ακόμα περισσότερο, αποτελώντας στο μέλλον μια Περιφέρεια πρότυπο. Την καλωσορίζω και πάλι και της εύχομαι καλή επιτυχία στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές».

Μαρία Ναυροζίδου / Βιογραφικό

Η Μαρία Ναυροζίδου κατάγεται από γονείς πρόσφυγες Ποντιακής καταγωγής. Μεγάλωσε στο Μοσχάτο και τα τελευταία 37 έτη κατοικεί μόνιμα στις Αχαρνές. Αποφοίτησε από τη Σχολή Βρεφονηπιοκόμων και για 29 έτη εργάστηκε στον Παιδικό Σταθμό του Θεραπευτηρίου Ευαγγελισμός. Μητέρα τριών παιδιών της Ευφροσύνης, Κοινωνιολόγου – Παιδαγωγού, του Ορέστη, Ελεύθερου Επαγγελματία στην Εστίαση/ Καφέ και της Χριστίνας – Νεφέλης, Μαίας.

Με έντονο ενδιαφέρον για τα θέματα της πόλης της εκλέγεται ως Δημοτική Σύμβουλος Αχαρνών για πρώτη φορά το 2006 με θητεία σε αρκετές θέσεις Διοίκησης: ως Πρόεδρος 6ου Παιδικού Σταθμού 2007-2010, ως Αντιπρόεδρος στη ΔΗ.Φ.Α, ως Μέλος του Δ.Σ στο κέντρο πρόληψης ΔΙΕΞΟΔΟΣ του Δήμου Αχαρνών.

Το διάστημα 2014 – 2019 διετέλεσε πρόεδρος στη ΔΗ.Κ.Ε.Α. ( Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αχαρνών) και παράλληλα ως μέλος στον ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. (Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας Πειραιά).
Με έντονες ανησυχίες για την οικογένεια το 2008 εμπνέεται και ιδρύει τον Σύλλογο Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «Η Ζεστή Αγκαλιά», όπου δίνει δυναμικό παρόν στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις διεκδικήσεις των δικαιωμάτων των τρίτεκνων οικογενειών με έντονη πολιτιστική, κοινωνική δράση και προσφορά από την θέση της.

Πολλές ήταν και είναι οι παρεμβάσεις της σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές ενημερωτικές εκπομπές και στον τοπικό τύπο. Έχει πλούσια αρθρογραφία σχετικά με το φλέγον ζήτημα της χώρας «Δημογραφικό-Υπογεννητικότητα» και τους τρόπους στήριξης των νέων .
Το 2010 ορίζεται ως αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας των Τριτέκνων ενώ στο διάστημα 2012-2014 ορίζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, όπου συνεχίζει να αγωνίζεται.

Το 2019 ως υποψήφια ευρωβουλευτής ορίζεται εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού και παρακολουθεί τις εργασίες της ολομέλειας της Βουλής προς τιμήν της 19ης Μαΐου, ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Το 2022 ορίστηκε υπεύθυνη επικοινωνίας της νομαρχιακής επιτροπής Βόρειας Αττικής, του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και το 2023 συμμετείχε στις εθνικές εκλογές ως υποψήφια Βουλευτής.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *